A www.saffortszéf.hu weboldal bemutatja a Saffort Northern Europe, Ltd. cég tevékenységét és a forgalmazott széfek széles skáláját.

Munkánk során a következő adatvédelmi elveket követjük:

1. Személyes adatok biztonságos kezelése:

  • Tiszteletben tartjuk a személyiségi jogokat és vállaljuk, hogy eleget teszünk Magyarország személyes adatok jogi védelméről szóló törvényének,valamint a személyes adatok gyűjtését szabályozó egyéb jogszabályoknak;
  • Garantáljuk az e-shop szolgáltatásait használó ügyfeleink személyes adatainak biztonságát;
  • Mi, sok weboldalhoz hasonlóan, információkat gyűjtünk a weboldalunkon böngésző látogatóinkról. A weboldal böngészése közben rögzítésre kerül az Ön IP-címe, a bejelentkezés ideje, a látogatott oldalak linkjei, és az úgynevezett cookie-k által szolgáltatott egyéb információkat, a kis szöveges fájlok, amelyeket a böngésző az Ön merevlemezén tárol. Használunk pixelcímkéket, apró grafikus képeket, amelyek segítenek számolni a weboldal látogatóinak számát. A személyes fogyasztói adatokat kizárólag statisztikai célokra gyűjtjük.

 

2. Az információk felhasználása a visszajelzés és a magas színvonalú ügyfélszolgálat kialakítása érdekében:

  • A megrendelések hatékony teljesítéséhez, a termékek időben történő kiszállításához, valamint a magas színvonalú ügyfélszolgálat biztosításához, kérjük, hogy adja meg személyes adatait, például (név, vezetéknév, cím, telefonszám, e-mail stb.);
  • Az e-shop ügyfelek adatai az elektronikus banki vagy elektronikus fizetési rendszerekhez való hozzáféréshez biztonságosan tárolva a banki weboldalakon;
  • Kizárólag 18 éven felüliek használhatják az e-shop szolgáltatásait.

 

3. Információk védelme:

  • Biztosítjuk arról, hogy személyes adatait harmadik félnek – az Ön beleegyezése nélkül – nem adjuk át, kivételt képeznek a magyar jogszabályokban szereplő eseteket.
  • Biztonsági intézkedéseket használunk az Ön személyes adatainak védelmében, illetéktelen által történő betekintések, nyilvánosságra hozatal, visszaélések vagy módosítások megelőzésére, és ezen intézkedéseket rendszeresen felülvizsgáljuk, az Ön adatainak védelme érdekében.

 

4. Jogvédelem

  • A www.saffortszéf.hu szerzői jogai a Saffort Northern Europe, Ltd. tartoznak, ezért szigorúan tilos az oldalon található információkat más weboldalakon vagy médiában felhasználni és terjeszteni, a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül. A szerzői jog használatával és a www.saffort.hu tartalmával kapcsolatos kérdéseket az [email protected] e-mail címre küldheti meg.

 

5. Adatvédelmi szabályzat

  • A webáruház adatvadélmi szabályzata a hatályos európai és magyar törvényeknek megfelelően lett elkészítve, és megtalálható a honlap információk menüpont alatt.

Ezen adatvédelmi elvek végrehajtásával kapcsolatos valamennyi vitás kérdést egyeztető megbeszélések útján, vagy Magyarország törvényei által meghatározott jogi eljárás szerint kell rendezni.