Páncélszekrény szállítás

A fegyverszekrények, széfek, páncélszekrények szállítása, mozgatása jelenti az egyik legnagyobb kihívást minden szállító számára. Nemcsak a szállítás során fellépő esetleges károkra kell gondolni, hanem a rakodó munkások testi épségére is. Éppen ezért nagy gyakorlatot, fegyelmet és rutint igénylő feladat minden szállító számára.

Néhány ok egy páncélszekrény szállítására:

        •    A széfek vagy a páncélszekrények házhozszállítása a vásárlás helyéről

        •    A páncélszekrény egyszerű mozgatása egyik szobából a másikba épületen belül

        •    Nem kívánt széf megsemmisítése

Az első lépés a páncélszekrény szállítás megoldása a vásárlás helyétől otthonáig. Igen, a széf  súlya nagy szerepet játszhat a választásban. A nagy, nehéz páncélszekrények előnye az, hogy nem leget őket elmozdítani a helyükről és felfúrásuk is nagyon időigényes, így a szállításuk is nehezebb. Egy marokfegyvertároló vagy egy kisebb otthoni széf könnyedén mozgatható, házhozszállításuk egyszerű.

A SAFFORT megoldja a szállítási problémákat az Ön számára!

Minden egyes széf különbözik súlya, mérete szerint és ezért különböző módon kell ezen széfeket szállítani és mozgatni. Nagyon fontos tudni a széf pontos jellemzőit annak érdekében, hogy megismerhesse az előttünk álló kihívásokat. Például, ha ismeri a páncélszekrény típusát és a gyártót, akkor ismert a termék mérete és súlya. Mivel tudatában van a pontos súlynak és méreteknek, lehetővé válik a megfelelő fuvarozó kiválasztása.

A széfek súlyával előrre kell tervezni és ellenőrizni kell, hogy a padló, melyen el lesz helyezve a széf, teherbírása elegendő e a széf súlyához mérve. Természetesen ezt a 100 kg-nál nehezebb páncélszekrényeknél ajánlott. Ennél kisebb súlyú széfeket bármilyen padlónak el kell bírnia. Sajnos már tapasztaltuk, hogy vásárlónk nem ellenőrizte a padló teherbírását és a széf az elhelyezés után 8 órával átszakította a padlót és az alatta lévő helységben landolt. Szerencsére senki sem sérült meg, de az anyagi kár jelentős volt.

                  

Egy másik kérdés, amely sok ügyfelünket foglalkoztatja, hogy hogyan lehet megoldani a páncélszekrény szállítását költözés esetén, és ez mekkora kiadásokkal fog járni. Igen, ez egy nagyon fontos kérdés. A költöztetés megrendelhető és a széf méretétől és súlyától függ a páncélszekrény szállítás ára. A páncélszekrényből a szállítás előtt távolítsa el az elzárt dolgokat, tegye könnyebbé a szállítást, és megelőzi a benne lévő tárgyak sérülését. Nagy és nehéz széfeket oly ügyfeleink vásárolnak többnyire, kik már nem tervezik a költözést és ugyanabban a házban vagy a lakásban maradnak.

A nehezebb széfek szállítása nehézségeket okozhat, de nem lehetetlen. Manapság a szállítók fel vannak szerelve különféle elektronikus kocsikkal, manuális molnárkocsikkal, amik segíthetik a szállítást. Nincs szükség arra, hogy otthonában tartson ilyen felszerelést, megoldható kölcsönzéssel a szállítótól vagy további nagyobb cégektől. A páncélszekrények szállítására mindig egyedi árat adunk, figyelembe vesszük, hogy épületen belül, segédeszközökkel, pl. felvonó történik a páncélszekrény szállítása, mozgatása. Térben való költöztetésért keresse a Saffort szakembereit.

A SAFFORT minden ügyfele számára biztosítja a házhozszállítást az egyszerű széfektől a nagy és nehéz széfekig is. Kiszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár vagy Szombathely - hanem minden kisebb városban, községben és faluban is.

Fuvarozóink:

- DB Schenker - raklapos szállítás - 40 kg-tól akár 2 tonnáig terjedő széfekig.

- GEIS  - raklapos szállítás - 40 kg-tól akár 2 tonnáig terjedő széfekig

- GLS – csomagszállítás – 1 kg-tól 40 kg-ig terjedő csomagszállításra specializálódott futárszolgálat          

Rendelni szeretne, tudassa velünk. Megrendeljük a széfét és házhoz szállítjuk Önnek. Amennyiben további kérdései lennének vagy többet szeretne tudni egy adott termékről; ár, piaci elérhetőség vagy egyéb ajánlatok - szakértőink örömmel nyújtanak felvilágosítást.                  

                  

Az álltalunk forgalmazott széfek eladási ára nagyon jó, és mindenki számára elérhető. A legegyszerűbben online tud széfet választani, aggodalom és szükségtelen üzletlátogatás nélkül. A választás könnyebbé tételéhez használhatja a választási útmutatónkat, mely elvezeti Önt a páncélszekrényekhez, fegyverszekrényekhez, faliszéfekhez, padlószéfekhez, kulcsszekrényekhez, hotelszéfekhez, tűzálló széfekhez stb. Házhozszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged, Pécs - hanem minden kisebb faluban is.

    SAFFORT

logo