Széfek Pécs

Pécset spirituális és kulturális élete, történelmi értékei, egyedi stílusa teszi jelentős és vonzó várossá. A városban megtalálhatók a római, a középkori, a török megszállás, valamint a burzsoázia értékei, sok gótikus, reneszánsz, barokk épület, keresztény templom és török műemlékek, mecset és fürdő is. Az emlékek mind építészeti, mind művészileg páratlan munkák, amelyek 2000 óta az UNESCO Világörökség részét képezik. Pécs városa 2010-ben elnyerte az Európa Kulturális Fővárosa címet.

                                     

Széfek Pécsett

Bár Pécsen, helyben nem értékesítünk széfet, a Saffort webáruházban online vásárolhat széfeket kedvező áron, és mi házhoz szállítjuk Önnek, tehát széfek Pécsett kiszállítással. Megpróbáljuk a lehető legrövidebb időn belül eljuttatni a széfet pécsi otthonába vagy irodájába, és legjobb áron eladni Önnek őket. A Saffort webáruházban széles választékban találhatók bútorszéfek lakások, irodák, szállodák számára versenyképes áron. A Saffort az alábbi gyártókat ajánlja bútorszéfek vásárlására: Brihard, Rottner, Valberg, Konsmetal, Trezor-Liktor és Mottura. Ha Ön vadász vagy lőfegyver birtokosa, akkor biztosan nem szeretné, hogy gyermekei hozzáférjenek e veszélyes tárgyhoz. Minden fegyvertulajdonosnak széfet, fegyverszekrényt vagy marokfegyvertárolót kell elhelyezni otthonában és elzárva kell tartania lőfegyvereit, ha akár már 1 rövid vagy hosszú fegyverrel is rendelkezik. Lőfegyvereket el kell zárni, meg kell akadályozni az eltulajdonításukat, környezete, családja és gyermekei érdekében. Webáruházunkban árusított fegyverszekrények megfelelnek a hosszú és rövid fegyverek és lőszerek tárolására vonatkozó jogi feltételeknek és jogszabályoknak. Tanúsítvánnyal, minősítéssel rendelkező fegyverszekrények a legjobb megoldás lőfegyverek tárolására. Házhozszállítás Pécsett akár ingyenesen is. Vásároljon biztonságosan online a Saffortszef.hu webáruházban. A Saffort az alábbi gyártókat ajánlja fegyvertárolók vásárlására: Hartmann Tresore, HomeSafe, Trezor-Liktor, Valberg, Brihard, T-SAFE, Konsmetal és Rottner.

Webáruházunkra rátalál, ha a böngészőjébe beírja a Széfek Pécsett, a Széfek Pécs vagy a Pécs széfek kulcsszavakat és megnyitja Saffortszef.hu e-shopot. 

Bűnügyi statisztikák - Magyarország és Pécs

Magyarország összes bűncselekménye az összes főbb bűnözői kategóriában 2016-ra csökkent az előző évhez hasonlítva, kivéve a gyilkosságot. Összesítve csökkent a magántulajdon elleni bűncselekmények száma, a tulajdonbűncselekmények (lopás, rablás) csökkentek, valamint erőszakos bűncselekmények személyekkel szemben (súlyos támadás) száma is. Az utcai bűncselekmények (zsebtolvajlás, apró lopások, felügyelet nélküli járművek lopása, vandalizmus) a leggyakoribb bűncselekmények. Bár a bűncselekmények száma csökkent, ez nem jelenti azt, hogy Pécs most teljesen biztonságos hely. A betörések száma, bár kissé, de meghaladta az előző évit, 2017-ben 291 esetben jelentették. Ráadásul a vizsgálat hatékonysága jóval alacsonyabb az átlagnál, a statisztikák szerint nem érte el a 40 százalékot – sajnos sok esetben a bűnözők boldogok lehetnek. (Azok számára, akiknek otthonait tavaly kifosztották, biztosan kevés vigasz, hogy a csúcs 2014-ben 687 eset volt, de a vizsgálatok hatékonysága nem érte el a 25 százalékot.) A rendőrség azonban jelentette, hogy tavaly elkaptak egy öt személyből álló társaságot, amelyre 34 bűncselekményt bizonyítottak rá.

                                                                                

Bármilyen széfet vásárol, mi házhoz szállítjuk Önnek.

Az álltalunk forgalmazott széfek eladási ára nagyon jó, és mindenki számára elérhető. A legegyszerűbben online tud széfet választani, aggodalom és szükségtelen üzletlátogatás nélkül. A választás könnyebbé tételéhez használhatja a választási útmutatónkat, mely elvezeti Önt a páncélszekrényekhez, fegyverszekrényekhez, faliszéfekhez, padlószéfekhez, kulcsszekrényekhez, hotelszéfekhez, tűzálló széfekhez stb. Házhozszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged, Pécs - hanem minden kisebb faluban is.

    SAFFORT

logo