Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

Bútorszéfek

Első pillantásra azt gondolhatjuk, hogy a bútorszéfeket a bútorokban kell elhelyezni. Ez hamis. A méretükből érzékelhető, hogy ez csak egy kategória neve. Úgy hívják bútorszéfek, mert szépen összefonódnak a környezet, a belső tér és a leginkább a bútorokkal. Ez egy olyan adottság, amelyet ritkán találunk a széfekkel foglalkozó üzletágban.

Általában ezek a széfek kisebb méretűek és esztétikai szempontból kiválóak. Megfizethetők és ésszerű áron rendelhetők. Azonban a legtöbb olcsó széfben, még akkor is, ha minősített és van biztonsági besorolása, valamint minőségi anyagból készültek, értékei nincsenek valódi biztonságban és a gyártók csak minimális megelőző intézkedéseket tesznek annak megakadályozására, hogy a tárolt tárgyakat és értékeket a széfből el lehessen távolítani. A biztonságosabb széfek drágábbak. Sokkal biztonságosabb elektronikus zárral rendelkeznek, amely többnyire a legtöbb időt takarítja meg az Ön számára, ezért is megfelelő befektetés. Ráadásul a jobb széfekben tárolt értékeit be is biztosíthatja, ha úgy dönt.

A saffortszef.hu honlapján kiváló minőségű és biztonságú bútor széfeket talál otthoni és irodai használatra, jó áron. A bútor széfek nem rendelkeznek semmilyen tanúsítvánnyal a biztonsági vagy tűzállósági fokozatról, viszont megvédi az értékeinket a besurranó tolvajok ellen. Amennyiben online rendeli meg, a bútor széfet ingyenesen kiszállítjuk otthonába. Gyakran hirdetünk akciókat a bútor széfekre, tehát ha ilyen típusú széfet szeretne vásárolni, ráadásul vonzó áron, tekintse meg a katalógusunk „Promóciók” részét. Ha kérdés lenne, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal e-mailen keresztül([email protected]).

Mutass többet
Mutass 15 30 45 terméket az oldalon