Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

Faliszéfek

A Saffortszef.hu honlapján beépíthető faliszéfeket is ajánlunk jó áron Európa legnagyobb gyártóitól. Megértjük, ha a beépített faliszéfek cseréjét bonyolultnak találja, mi azonban kizárólag európai gyártóktól származó, magas színvonalú széfeket forgalmazunk és kínálunk Önnek. A fali széf a helyiség egy biztonságos falán kerül beépítésre, amelyet egy kép vagy a falon lógó egyéb tárgy elrejthet. Faliszéfeket online megrendelheti honlapunkon.

A Saffort szakemberei e-mailben ([email protected]) segítséget nyújtanak az Ön igényeinek legmegfelelőbb fali vagy padló széf kiválasztásában, hasznos információval szolgálnak a széfek különböző típusairól, biztonsági kategóriáiról, valamint tájékoztatást adnak a széfek rögzítésének vagy beépítésének lépéseiről is. Összességében az értékek biztonsága attól függ, milyen szakszerűen történik a széf beépítése. Ha biztonságosan szeretné beépíteni a faliszéfét, akkor kövesse a gyártó által megadott rögzítési instrukciókat.

Mutass többet
Mutass 15 30 45 terméket az oldalon
Stránka:
  1. 1
  2. 2