Fegyverkazetta, pisztolykazetta

Abban az esetben, ha Ön egy pisztoly vagy más típusú marokfegyver tulajdonosa, és utazni szeretne vele, a szakmája vagy a hobbija miatt személyes és környezete biztonsága miatt, szüksége van egy fegyverkazettára, melyben elzárva, biztonságban szállíthatja fegyverét. Az ilyen fegyverkazettákat és feg... Mutass többet

Zár

Szállítás

Ár

0 Ft 17 900 Ft

Magasság

Szélesség

Mélység

Térfogat

Súly

Gyártó

Fegyverek száma

-5%
Comsafe GunBox Comsafe GunBox
10 990,00 Ft Kedvezmény 5%
10 390 Ft brutto ár
  • Méret: MA:300 x SZÉ:240 x MÉ:90 mm
  • Zár típusa: Kulcsos
  • Készpénz értékelése:
  • Tűz minősítés:
Liktor Peacemaker K Liktor Peacemaker K
17 900 Ft brutto ár
  • Méret: MA:100 x SZÉ:358 x MÉ:258 mm
  • Zár típusa: Kulcsos
  • Készpénz értékelése:
  • Tűz minősítés:

 

Hogyan válasszon széfet?

4 egyszerű lépés a megfelelő széf kiválasztásához

SAFFORT választási útmutató   Open SAFFORT Wizzard

Marokfegyver és lőszertároló kazetták

Fontos, hogy ne felejtsük el, hogy a marokfegyvert, pisztolyokat és a lőszereket külön kell tárolni a megfelelő fegyverkazettákban. A fegyverdobozokat és pisztolykazettákat különböző kaliberek lőszereinek tárolására és hordozására tervezték. A gyártók különböző méretű dobozokat gyártanak, amelyek kapacitása 5-100 patron, lőszer. A fegyverkazetta lehetővé teszi a szinte minden típusú lőszer biztonságos és rendszeres tárolását és szállítását. A kazetta belsejében található zárható rekesz szolgálja a lőszer tárolását, lehetővé téve a fegyver és a lőszer egy helyen történő tárolását, ugyanakkor az előírásoknak megfelelően különálló, praktikus és könnyen használható és zárható részekben.

Fegyverkazetták

A fegyverdobozok műanyagból készültek, ellenállnak a terhelésnek, és megbízhatóan védik a sérüléstől, a nedvességtől, a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól és a kisebb hőmérsékletváltozástól.

Biztonságosan online megrendelheti a kiválasztott fegyverkazettáját és mi házhoz szállítjuk Önnek rövid időn belül. Nem egyszerű kiválasztani a legjobb terméket, széles választék több gyártótól egy helyen. A Saffort segít Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb terméket a legjobb áron, hogy biztonságosan tudja tárolni és szállítani marokfegyverét és lőszereit. Gyártóink, mint a Valberg, a Mottura, a Hartmann-Tresore, a Konsmetal, a Polaszek, a Trezor-Liktor és az e-shopban képviselt továbbiak lehetővé teszik, hogy tetszésék megfelelő fegyverdobozt rendeljen, kisebbet vagy nagyobbat, kulcsos vagy digitális zárral. A Saffort megpróbálja kielégíteni azon ügyfelei igényeit, akik meglátogatják webáruházát.

A Saffort-nál vásárolt pisztolykazettában tárolhat szinte bármit, amire szüksége van: dokumentumok, készpénz, egyéb értékes tárgyak. Nincs korlátozás, ha elegendő hely van a belsejében. Az új és hitelesített széfek magas biztonsági és megőrzési tulajdonságokkal rendelkeznek. Kiszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár vagy Szombathely - hanem minden kisebb városban, községben és faluban is.

Fuvarozóink:

- DB Schenker - raklapos szállítás - 40 kg-tól akár 2 tonnáig terjedő széfekig. - GLS – csomagszállítás – 1Kg-től 40 kg-ig terjedő csomagszállításra specializálódott futárszolgálat Mindössze annyit kell tennie, hogy honlapunkon rendel. Ha további információra van szüksége a széf árával, szállításával, elhelyezésével kapcsolatba, keressen minket. A legtöbb információ a Saffort online webáruházában található, valamint telefonon vagy e-mailen keresztül kapcsolatba léphet specialistáinkkal.

HASZNOS LINKEK

Fegyverszekrények 3 fegyverre; Fegyverszekrények 5 fegyverre; Fegyverszekrények 6-7 fegyverre; Fegyverszekrények 10 fegyverre; Fegyverszekrény 20 fegyverre; Kicsi széfek fegyverekre; Fegyverszekrény minősítéssel; Pisztolytarto; Széf rövidfegyverre; Széf hosszúfegyverre; Vadász fegyverszekrény; Tűzálló páncélszekrény; Otthoni páncélszekrény; Tűzálló bútorszéf; Tűzálló páncélszekrény; Tűzálló otthoni széf; Tűzálló faliszéf; Tűzálló lemezszekrény; Tűzálló faliszéf; Digitális faliszéf; Mini faliszéf; Tűzálló lemezszekrény; Tűzálló otthoni széf; Otthoni mini széf; Otthoni páncélszekrény; Számzáras széf; Mini széf; Laptop széf;