Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

Gyógyszerszekrények

A gyógyszergyártás, az oltóanyagok, valamint a molekuláris biológiai kutatási összetevők gyártása sok időt és pénzt emészt fel. Tehát nem nagy meglepetés, hogy az ilyen anyagok tárolására nem a legolcsóbb széfekben történik. Az olyan érzékeny eszközök, mint az enzimek, gyógyszerek, savak és egyéb biológiai kutatások elemeinek megőrzése érdekében érdemes orvosi labort biztosítani. Az gyógyszerszekrényeket elsősorban különféle gyógyszerek, eszközök és kötszerek tárolására tervezték. Használhatók kórházakban, trauma központokban, poliklinikákban és irodákban. A modellek széles választékának köszönhetően kiválaszthatja azt a szekrényt, amely bármilyen méretű helyiségbe illik.

Mutass többet