Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

Hírek és frissítések

Széfek beépítése, rögzítése
A faliszéfek, padlószéfek, páncélszekrények beépítése, rögzítése jelenti az egyik legnagyobb kihívást minden vásárló számára. A SAFFORT webáruházban megtalálja az Ön álltal vásárolt széf rögzítéséhez a pontos útmutatót.
Széfek Debrecen
Széfek Debrecen a legjobb áron akár ingyenes kiszállítással. Bútorszéfek, páncélszekrények, fali- és padlószéfek, fegyverszekrények széles választéka egy helyen.
Széfek Kecskemét
Széfek Kecskeméten a legjobb áron akár ingyenes kiszállítással. Bútorszéfek, páncélszekrények, fali- és padlószéfek, fegyverszekrények széles választéka egy helyen.
Széfek Nyíregyháza
Széfek Nyíregyházán a legjobb áron akár ingyenes kiszállítással. Bútorszéfek, páncélszekrények, fali- és padlószéfek, fegyverszekrények széles választéka egy helyen.
Széfek Győr
Széfek Győrött a legjobb áron akár ingyenes kiszállítással. Bútorszéfek, páncélszekrények, fali- és padlószéfek, fegyverszekrények széles választéka egy helyen.
Páncélszekrény szállítás
A fegyverszekrények, széfek, páncélszekrények szállítása, mozgatása jelenti az egyik legnagyobb kihívást minden szállító számára. A SAFFORT minden ügyfele számára biztosítja a megvásárolt páncélszekrény szállítását.
Vissza az oldal tetejére
Stránka:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 6