Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

BRIHARD széfek

BRIHARD széfek

BRIHARD széfek                      

A gyártóról                                     

A BRIHARD kiváló minőség, kiváló áron. A maximális vevői elégedettség biztosítása érdekében a BRIHARD 35 különböző széfet tesz elérhetővé a pénzkazettáktól a nagyméretű és terjedelmes fegyverszekrényekig. A gyártó nagyon büszke arra, hogy az egyik legjobb ár-érték arányt képviseli a magyar piacon. Minden egyes BRIHARD széf megfelel az elvárásoknak. A lézer technológia, a tűzállóság és a sokkal nagyobb biztonság, valamint az extra tartósság miatt a BRIHARD széfek az üzleti élet egyik legjobbjai.

                      

Termékek

A HOME és BUSINESS termékcsalád elemei képviselik a jó minőségű széfeket alacsony költséggel. A "HOME" családba tartozó széfek tökéletesek otthoni használatra, főleg méretük miatt, kiváló minőségű "BUSINESS” termékeket pedig inkább irodai használatra alkalmasak kis és nagy értékek tárolására: dokumentumok, számítógépek, készpénz stb.

A Brihard  PROTECTOR vonal a legjobb azok számára, akik magasabb biztonsági osztályba tartozó széfet szeretnének vásárolni.

                                                                    

Ezen túlmenően tűzálló Brihard FIRE széfeket is forgalmaz, amelyeket svéd laboratóriumokban (SP Technical Research Institute) tesztelnek, hogy megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak magas hőmérsékleten – 1000 Celsius fok feletti. Ezen termékek minősítése, 60 percig tűzálló papírra és 30 percig tűzálló bankjegyek és egyéb dokumentumok számára.

A Brihard HUNTER fegyverszekrényeket vadász- és lőfegyverek tárolására tervezték - 3-5 lőfegyver tárolására alkalmasak. A fegyverszekrényeket szigorú európai irányelvek szabályozzák, melyek függenek az adott országtól, ahol a fegyverszekrény értékesítésre kerül. A Brihard Hunter 3 és a Brihard Hunter 5 ideális megoldás azoknak a vadászoknak, akik elsősorban a család biztonságát és fegyvereik rablás elleni védelmét részesítik előnyben.

                                                                                                                                

A Brihard HUNTER PRO termékcsalád pedig a minősített fegyverszekrényeket foglalja magába. 3-6 lőfegyver tárolására alkalmasak. Biztonsági besorolásuk MABISZ S1 - EN14450 S1 osztály. Ezen fegyvertárolók természetesen "habkarokkal" is fel vannak szerelve, amelyek speciális anyagból készülnek, hogy nem károsítja a fegyvereket. Továbbá a széfek egy extra zárható reteszt is magában foglal lőszer vagy kézifegyver tárolására.

Hol lehet BRIHARD széfeket vásárolni?

Új Brihard széfeket a SAFFORT webáruházban vásárolhat. Székhelyünk Prágában van, de megrendeléseinket kiszállítjuk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is.

                                                                  

Hogyan válasszuk ki a legjobb BRIHARD széfet az Ön számára?

A széf biztonságos telepítése és elhelyezése vitathatatlanul két legnehezebb dolog a helyes döntés meghozatala előtt. A Saffort javasolja (ha lehetséges), hogy a széfet beépítse a falba vagy rögzítse a talajra. Ha ez nem lehetséges, az épület típusától függően helyezze, keresse meg azt a helyet, amely látószögön kívülre esik és a széf is elhelyezhető oda. Ezután keresse meg az abszolút legjobb széfet, amelyet a költségvetése megenged. Próbálja kinézni valamivel nagyobb széfek, mint amire először rátalál, és fontolja meg a nagyobb széf vásárlásának lehetőségét. Az egyszerűen használható "Széf kiválasztó eszközzel" egyszerűen megtalálhatja, amire szüksége van.

Az álltalunk forgalmazott széfek eladási ára nagyon jó, és mindenki számára elérhető. A legegyszerűbben online tud széfet választani, aggodalom és szükségtelen üzletlátogatás nélkül. A választás könnyebbé tételéhez használhatja a választási útmutatónkat, mely elvezeti Önt a páncélszekrényekhez, fegyverszekrényekhez, faliszéfekhez, padlószéfekhez, kulcsszekrényekhez, hotelszéfekhez, tűzálló széfekhez stb. Házhozszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is.

    SAFFORT

logo