Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató
Vissza a hírekhez

Minősített fegyverszekrények Brihard HUNTER PRO

Minősített fegyverszekrények Brihard HUNTER PRO

ÚJDONSÁG - Minősített fegyverszekrények BRIHARD HUNTER PRO

 Tisztelt Ügyfeleink,

Nagyon örülünk, hogy bemutathajuk a széfekre specializálódott webáruházunk kínálatában a MABISZ S1 - EN 14450-S1 minősítéssel rendelkező BRIHARD HUNTER PRO fegyverszekrény sorozatot.

A kínálatban megtalálható kulcszárral ellátott fegyverszekrény 3 illetve 5 lőfegyverre vagy elektronikus zárral ellátott fegyvertároló 5 és 6 lőfegyverre.

A BRIHARD HUNTER PRO fegyverszekrények így a legolcsóbb minősített fegyvertároló sorozat a magyar piacon. A zárak dizájnja nagyon tetszetős, biztosan nagyon népszerű lesz.

Figyelmükbe ajánljuk a BRIHARD HUNTER PRO 6 E kombinált fegyverszekrényt hat lőfegyverre és nagy tároló hellyel vadász kiegészítők, felszerelések tárolására. Biztonságos S1 osztályú elektronikus zárral rendelkezik, melyet akár padlóhoz vagy falhoz is lehet rögzíteni. Súlya révén a legérdekesebb kombinált fegyvertárolók egyike.

Kínálatunkban továbbá megtalálja a BRIHARD HUNTER PRO 3 kulccsal zárható széfet három lőfegyverre, melyet padlóhoz vagy falhoz is lehet rögzíteni. Meggyőződésünk, hogy minőségével és kedvező árával a népszerű széfeink egyike lesz.

Felhívjuk figyelmüket további két minősített fegyverszekrényre, a kulcszárral ellátott BRIHARD HUNTER PRO 5 és a minősített elektronikus zárral ellátott BRIHARD HUNTER 5 E széfere. Ezek a fegyverszekrények fel vannak szerelve öt habszivacs puskatámasztékkel és belső szőnyeggel, mely a lőfegyver tusát védi a karcolástól. A BRIHARD HUNTER PRO fegyvertárolók ezen felül belső zárható retesszel is rendelkeznek, melyhez két külön kulcs tartozik.

Az álltalunk forgalmazott széfek eladási ára nagyon jó, és mindenki számára elérhető. A legegyszerűbben online tud széfet választani, aggodalom és szükségtelen üzletlátogatás nélkül. A választás könnyebbé tételéhez használhatja a választási útmutatónkat, mely elvezeti Önt a páncélszekrényekhez, fegyverszekrényekhez, faliszéfekhez, padlószéfekhez, kulcsszekrényekhez, hotelszéfekhez, tűzálló széfekhez stb. Házhozszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is.

 

     SAFFORT

logo