Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

COMSAFE széfek

COMSAFE széfek

COMSAFE széfek

A gyártóról

A COMSAFE egy viszonylag új cég, amely meghozta a technikai fejlődést a széf piacra. A termékeket tesztelik, és a vállalat célja a legjobb ár-érték arány biztosítása a piacon. Nagy figyelmet fordítanak az egyedi termékek fejlesztésére és a kiváló termékek minősítésére. A COMSAFE széfek a mai napig a legkeresettebbek közé tartoznak. A kreatív vonalvezetés kombinációja a legkorszerűbb gyártási technológiával lehetővé teszi a fantasztikus termékek és széfek létrehozását, így a COMSAFE egy olyan gyártó, akivel számolni kell nem csak ma, hanem az elkövetkező években is.

                                         

Termékek

A Saffort jelenleg néhány COMSAFE termékcsaládot értékesít:

  • ATLANTIS  – kisebb hotel széfek elektronikus zárral
  • KEYTRONIC – elektronikus zárral ellátott kulcsszekrények
  • CANBERRA és SYDNEY – kis- és közepes méretű széfek különféle célokra
  • CASHMATIC és LETTERA – kompakt bedobós széfek készpénz tárolására

A COMSAFE új széfjei nagyon gyorsan terjednek el a piacon, webáruházunkban is szinte a bemutatásuk után megvásárolhatók. Örülünk, hogy egy ilyen remek márkát képviselhetünk, mely hatalmas potenciállal rendelkezik. A COMSAFE már megalapozta jelenlétét a piacon. Ugyanolyan minőséget kínál az ügyfelek számára világszerte elfogadható áron.

Hol lehet COMSAFE széfeket vásárolni?

A Saffort e-shop a legjobb hely a COMSAFE széfek online vásárlására. Itt munkatársainkkal és szakembereinkkel függetlenül tud konzultálni, olvashat a piacra kerülő termékről. Olvassa el a újdonságainkat és bejegyzéseket, melyek segítenek a vásárlásban. Megrendelését kiszállítjuk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden községben és faluban is. 

 

 Hogyan válasszuk ki a legjobb COMSAFE széfet az Ön számára?

A Saffort webáruházában talál egy egyszerűen használható szűrőrendszert, amely segíti Önt az alap keresésben, valamint az intuitívabb és fejlettebb "Széf kiválasztási eszköz" segítségével a legmegfelelőbb termékek gyors és egyszerű felkutatását. Előre döntse el a széf helyét a szobában, és hogy be e szeretné építeni, rögzíteni. Egy új széf elhelyezése zavaró lehet, ha nem tervez előre. Ezek a tippek segítenek szűkíteni a választást mind vizuális, mind technikai téren, de vannak olyan pénzügyi korlátok is, amelyekkel valószínűleg szembe kell néznie. Győződjön meg róla, hogy a lehető legjobb széfet válassza a kívánt árkategóriában, és ne habozzon megkeresni minket, ha bármi kérdése lenne.

Az álltalunk forgalmazott széfek eladási ára nagyon jó, és mindenki számára elérhető. A legegyszerűbben online tud széfet választani, aggodalom és szükségtelen üzletlátogatás nélkül. A választás könnyebbé tételéhez használhatja a választási útmutatónkat, mely elvezeti Önt a páncélszekrényekhez, fegyverszekrényekhez, faliszéfekhez, padlószéfekhez, kulcsszekrényekhez, hotelszéfekhez, tűzálló széfekhez stb. Házhozszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is.

    SAFFORT

logo