Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató
Vissza a hírekhez

HARTMANN TRESORE széfek

HARTMANN TRESORE széfek

HARTMANN TRESORE széfek 

A gyártóról

A 150 évvel ezelőtt alapított HARTMANN TRESORE az egyik legismertebb és vitathatatlanul leginkább képviselt márkánk. A széfek gyártására 1983 óta szakosodott, így gondolhatja, hogy ez egy teljesen új vállalkozás, szemben a vállalat másfél évszázados történelmével. A HARTMANN TRESORE széfek azonban az ár, minőség, valamint a legtöbb tulajdonság tekintetében az egyik legjobb a piacon. Három tulajdonságot emelnénk ki:

  • Minőség
  • Ár
  • Szolgáltatás

Mivel ezek megfelelnek a Saffort nézeteinek, valamint alap értékeinek, ezért örömmel értékesítjük ezen széfeket online, webáruházunkban.

 

Termékek

A HARTMAN TRESORE széf kiváló minőségű, és minden potenciális vásárló számára megfizethető. Ez a márka az összes ártartományban és kategóriában egyaránt megtalálható, így mindenki megtalálhatja tetszésének és költségvetési korlátján belül a legjobb széfet. Kis értéktároló széfek, fegyverszekrények, nagyméretű lemezszekrények és páncélszekrények. A HARTMANN TRESORE széfek tökéletes azok számára, akik nagyon biztonságos széfet keresnek tisztességes árért.

Hol lehet vásárolni HARTMANN TRESORE széfeket?

A Saffort online áruházában. Jelenleg körülbelül 90 termék áll rendelkezésre eladásra ettől a gyártótól és a kínálat folyamatosan bővül. Megrendelheti a kiválasztott széfet Budapest, Debrecen, Szeged, Székesfehérvár és további városokban és helyiségeiben történő házhoz szállításhoz. A Saffort biztosítja, hogy a megrendelt HARTMANN TRESORE széfeket gyorsan és biztonságosan kiszállítja Önnek.

Hogyan válasszuk ki a legjobb HARTMANN TRESORE széfet az Ön számára?

Ha szeretné a legjobb széfet kiválasztani ettől a gyártótól, akkor kövesse a következő néhány lépést.

Válassza ki a széf kategóriáját:

Szűrők segítségével válassza ki a megfelelő méretet a saját maga által megszabott árkategóriában. Tervezze meg a telepítést/rögzítést és győződjön meg róla, hogy a széf rendelkezik a megfelelő minősítéssel. Rendelje meg házhozszállítással.

Munkatársaink és szakembereink bármikor készen állnak segíteni. Tegye fel kérdéseit, ha vannak, és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rájuk. Az intuitív szűrőrendszer és a fejlett széf kiválasztási eszköz segít megtalálni a legmegfelelőbb terméket az igényei és feltételei alapján.

 

Saffort javaslatai

Saffort szakemberei 3 alapelvet betartását javasolja:

  • Vásárolja meg a legnagyobb széfet, amelyet megengedhet magának.
  • Válassza ki a lehető legmagasabb minősítést az árkategóriában.
  • Vásárolja meg azt a széfet, amely a legjobb zárral van felszerelve.

A HARTMANN TRESORE széfek széles kínálata megtalálható a weboldalunkon, így nem lesz nehéz megtalálni a megfelelő széfet az Ön számára. A széfek belső felszereltsége szinte korlátlan, a széfet gyakorlatilag mindenhol a helyiségben elhelyezheti, mind a vállalati, mind pedig otthonában. Egy utolsó megjegyzés: győződjön meg róla, hogy a széfet távol tartja a tolvajoktól és betolakodóktól.

 

 

Az álltalunk forgalmazott széfek eladási ára nagyon jó, és mindenki számára elérhető. A legegyszerűbben online tud széfet választani, aggodalom és szükségtelen üzletlátogatás nélkül. A választás könnyebbé tételéhez használhatja a választási útmutatónkat, mely elvezeti Önt a páncélszekrényekhez, fegyverszekrényekhez, faliszéfekhez, padlószéfekhez, kulcsszekrényekhez, hotelszéfekhez, tűzálló széfekhez stb. Házhozszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is.

    SAFFORT

logo