Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

HOMESAFE széfek

HOMESAFE széfek

 

 HOMESAFE széfek

A gyártóról

A háztartási és irodai használatra szánt kisebb méretű széfekre specializálódva a HOMESAFE a világ egyik vezető gyártója. A HOMESAFE széfek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, ami a tolvajok számára szinte áthatolhatatlan. Mechanikus vagy elektronikus zárral felszerelve a HOMESAFE széfek jól illeszkedhetnek minden vásárló igényeihez. A gyártó hangsúlyt fektet a dokumentumok, iratok, értéktárgyak és más kisebb értékes tárgyak tárolására. Mindazonáltal vannak olyan széfek is, amelyek megfelelnek a nagyobb értéktárgyak tárolására.

Termékek

A Saffort magas színvonalú széfeket kínál a HOMESAFE gyártótól. Kompakt és megbízható termékek, mint például a "HV" termékcsalád vagy a "GUNNER" fegyverszekrények. Azok a potenciális széf tulajdonosok, akik nem akarnak egy nagyon drága széfet vásárolni, és adott költségvetéssel rendelkeznek, fontolóra kell venniük az ilyen termékek beszerzését.

                                                                                                 

Hol lehet HOMESAFE széfeket vásárolni?

A Saffort online webáruháza az egyik állomás, ahol a HOMESAFE széfjeit elfogadható áron lehet megvásárolni. Székhelyünk Prágában van, de megrendeléseinket kiszállítjuk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is. Az alacsony költségű beszerelés is plusz a HOMESAFE széfek vásárlásakor. Egyszerű rögzítés a kiválasztott helyre, mely lehet egy szekrény alsó része vagy bármely nem szem előtt lévő szobasarok.

Hogyan válasszuk ki a legjobb HOMESAFE széfet az Ön számára?

Ez olyan kérdés, amelyet nem lehet azonnal megválaszolni. Először is tudnia kell, hogy mekkora széfet (méret, térfogat, tömeg) szeretne, hogy a benne lévő értéktárgyaknak biztosítva kell e lenniük, akkor konkrét minősítésre van szükség, vagy például mekkora a költségvetésünk. Használhatja a részletes szűrőket webáruházunkban vagy online a "Széf kiválasztási eszköz" segítségével tudja kiválasztani, melyik széf a HOMESAFE-tól fog megfelelni Önnek a legjobban. Lehetőség van arra is, hogy konzultáljon szakembereinkkel. Oldalunkon az elérhetőségekben megtalálja a szükséges információkat. Saffort örömmel válaszol minden egyes kérdésre, hogy minél kellemesebbé tegye a széf kiválasztását!

Saffort javaslatai

  • A lehető legjobb széfet válassza, amelyet a költségvetése megenged
  • Vásárolja meg a legnagyobb széfet azok közül, amelyek érdeklik Önt

Habár a legtöbb HOMESAFE termék nagyon kompakt és árban is megfelel mindenkinek, a minőségük is kétségkívül jó. Minőségi anyagokból készült és tervezésük által időállók. A Saffort nagyon büszke arra, hogy képviseli ezt a gyártót és termékeit az ügyfelei rendelkezésére bocsátja.

Az álltalunk forgalmazott széfek eladási ára nagyon jó, és mindenki számára elérhető. A legegyszerűbben online tud széfet választani, aggodalom és szükségtelen üzletlátogatás nélkül. A választás könnyebbé tételéhez használhatja a választási útmutatónkat, mely elvezeti Önt a páncélszekrényekhez, fegyverszekrényekhez, faliszéfekhez, padlószéfekhez, kulcsszekrényekhez, hotelszéfekhez, tűzálló széfekhez stb. Házhozszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is.

    SAFFORT

logo