Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

KONSMETAL széfek

KONSMETAL széfek

KONSMETAL széfek       

A gyártóról

Lengyelország legnagyobb széf gyártója a KONSMETAL. Az 1991-ben alapított vállalat innovatív és megbízható gyártója széfek, páncélszekrények, kombinált fegyverszekrények és lemezszekrények gyártásában egész Európában. A modern konstrukció és a megbízható zárszerkezetek ötvözésével a KONSMETAL széfek mind a nagy pénzintézetek, bankok, de a magán ügyfeleit egyaránt szolgálják. A KONSMETAL különböző díjakat és elismeréseket kapott, így megérthető, hogy a lengyel elnök, európai országok felső bíróságai is a KONSMETAL páncélszekrényeit válassza.

                                                

Termékek

A KONSMETAL széfek értékét nagyon magas minőség és biztonság szempontjából értékelik. A legtöbb termékük az Európai Uniós alapvető előírások szerint minősített. A KONSMETAL minden MABISZ minősítési osztályban értékesít széfeket. Különleges kialakítású széfek - például ágy alá helyezhető fegyvretároló, páncélszekrények és fegyverszekrények a rendkívüli biztonságot igénylő vállalatok és magánszemélyek is találnak kedvükre a KONSMETAL-tól. A zárszerkezetek változatok is bőségesek

Kulcsos

Elektronikus

Mechanikus tárcsazár

Kombinált zárak

Minden termék gyártása a lengyelországi Nidzica községben történik, ahol európai és helyi mérnökök felügyelik a munkálatokat. Minden termék a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelő. Az elfogadható széf ár és a maximális minőség kombinálása lehetővé teszi a KONSMETAL számára, hogy az egyik vezető széfgyártó legyen Európában.

                                              

Hol lehet KONSMETAL széfeket vásárolni?

Ha Magyarországon szeretne vásárolni KONSMETAL széfet, akkor a Saffort webáruháza a legjobb hely. Több mint 80 egyedülálló széf közül választhat szinte az összes árkategóriában. Megrendelését kiszállítjuk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is. Megfizethető széf árak és a magas minőség teszik a KONSMETAL-t a legjobb választásnak.

Hogyan válasszuk ki a legjobb KONSMETAL széfet az Ön számára?

Használja intuitív széf kiválasztási eszközünket, hogy megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelő széfet. Az Ön által beállított kritériumok és választási lehetőségeitől függően az Ön igényeinek legmegfelelőbb széfeket láthatja. Ügyfélszolgálatunkon keresztül további információkat szerezhet a széfekről. Győződjön meg róla, hogy a lehető legjobb széfet választotta a legjobb áron. A biztonságot nem lehet megfizetni. Válasza ki a legnagyobb és legbiztonságosabb széfet a megszabott költségvetéséből. Tudjon meg a lehető legtöbbet a megvásárolni kívánt széfről. Kérdezze kollégáinkat, keressen információkat a weboldalunkon. Így garantáltan a legjobb széfet fogja kiválasztani a KONSMETAL-tól!

                

Az álltalunk forgalmazott széfek eladási ára nagyon jó, és mindenki számára elérhető. A legegyszerűbben online tud széfet választani, aggodalom és szükségtelen üzletlátogatás nélkül. A választás könnyebbé tételéhez használhatja a választási útmutatónkat, mely elvezeti Önt a páncélszekrényekhez, fegyverszekrényekhez, faliszéfekhez, padlószéfekhez, kulcsszekrényekhez, hotelszéfekhez, tűzálló széfekhez stb. Házhozszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is.

    SAFFORT

logo