Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató
Vissza a hírekhez

Saffort - Kezdetektől napjainkig

Saffort - Kezdetektől napjainkig

Saffort - Kezdetektől napjainkig

SAFFORT - MAGYARORSZÁG

 
Cégünk 19 éve működik az európai piacon és az egyik legerősebb szereplő a biztonsági rendszerek, zárak és széfek piacán. Első széfet 16 éve adtuk el.
Honlapunkon minden típusú széf megtalálható. Kínálatunkban megtalálja saját termékeinket, Brihard és HomeSafe valamint oldalunkon széles valaszték talalható európa legnagyobb gyártóitól.
 
Nem csak eladók, hanem segítők és tanácsadók is vagyunk. Arra törekszünk, hogy a legjobb széfet válasszuk Önnek, így mindig elérhetők vagyunk telefonon vagy e-mailben.
Garantáljuk Önnek a legalacsonyabb árakat a piacon és lehetőséget a széf visszaküldésére 14 napon belül, ha nem elégedett az áruval.
 
    SAFFORT