Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

MOTTURA széfek

MOTTURA széfek

MOTTURA széfek

A gyártóról

A Mottura egy olasz márka, és az olaszok tudják, hogyan készítsenek kivételes és minőségi széfeket minden kategóriában. Minden Mottura széf Olaszországban készül, ezért minden csavart, alkatrészt és a megmunkálás minden részletét alaposan ellenőrzik, és a legmagasabb uniós szabványoknak és minőségi teszteknek megfelelően alakítják ki. A cég ötvözi az olasz formatervezést és a legjobb minőségi anyagokkal, hogy valóban egyedülálló és rendkívül erős széfeket tudjon Önnek felkínálni. A Mottura a mottója: "Biztosítsuk az embereket, hogy értékeik biztoságban vannak", és ennek tudatában teszik lehetővé, hogy mindenki megvásárolhatja a legjobb széfet.

Termékek

Bár a legtöbb Mottura széf kicsi és praktikus - 11.51, de vannak köztük nagyobb termékek, ilyen például a 90.11-es termékcsalád. Mint említettük, ezek a széfek kizárólag Olaszországban készülnek, a legjobb műszaki ismeretek felhasználásával, a kiváló minőség és a exkluzív dizájn kedvéért. Ez azt jelenti, hogy a Mottura széfek olyan minőségi ár/érték arányt képviselnek, ahol a fizetett ár meg sem közelíti a minőséget. A legjobb gyártási anyagok, a szinte feltörhetetlen zárak és a rendkívül szilárdra megtervezett vázak segítenek a Mottura széfeknek a választékból kiemelkedni. Ilyenek nemcsak a hotelfali vagy a padlószéfek, de az otthoni páncélszekrényeik is.

                                         

Hol lehet MOTTURA széfeket vásárolni?

Megrendelhet és vásárolhat bármilyen széfet a MOTTURA-tól, itt a Saffort webáruházban. Jelenleg 90 különböző modell áll rendelkezésre, melyeket kikereshet, összehasonlíthat és felteheti kérdéseit nekünk, hogy információt szerezzen arról a termékről, amelyről érdeklődik. Székhelyünk Prágában van, de megrendeléseinket kiszállítjuk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is. A Saffort webáruházában biztosan megleli a legjobb MOTTURA széfet az Ön számára.

Hogyan válasszuk ki a legjobb MOTTURA széfet az Ön számára?

Először is el kell döntenie, hol lesz a széf helye a szobában. Ha személyes használatra szeretné és otthonában szeretné elhelyezni, akkor a legjobb, ha a széf a falba kerül beépítésre, és valamilyen díszítéssel, kép elrejti. Ellenkező esetben a telepítés megkövetelheti leleményességét, de a legtöbb esetben a szekrények és a félreeső területek, például a szoba valamelyik sarka a legjobb választás.

Másodszor, döntse el, hogy mit szeretne a széfben tartani. Más széfet kell választani fegyverek, készpénz, dokumentum részére, tehát ha előrre eldönti ezt, akkor biztosan megtalálja, amit keres.

               

Végül van a webáruházunknak egy fejlett szűrőeszköze vagy egy "Széf kiválasztási eszköz", amely segít Önnek abban, hogy pontosan megtalálja a megfelelő MOTTURA terméket az Ön igényeinek és kívánságainak megfelelően.

Ha bármilyen kérdése van, küldje el nekünk és a Saffort szakemberei megválaszolják azokat!

Az álltalunk forgalmazott széfek eladási ára nagyon jó, és mindenki számára elérhető. A legegyszerűbben online tud széfet választani, aggodalom és szükségtelen üzletlátogatás nélkül. A választás könnyebbé tételéhez használhatja a választási útmutatónkat, mely elvezeti Önt a páncélszekrényekhez, fegyverszekrényekhez, faliszéfekhez, padlószéfekhez, kulcsszekrényekhez, hotelszéfekhez, tűzálló széfekhez stb. Házhozszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is.

    SAFFORT

logo