Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

ROTTNER széfek

ROTTNER széfek

ROTTNER széfek

A gyártóról           

1971-ben alapították az ausztriai ROTTNER céget, mely azóta az európai biztonságtechnikai termékek és megoldások egyik jelentős szereplőjévé vált. A vállalat nagy hangsúlyt fektet az egységességre minden egyes terméküket, így a ROTTNER széfek a piac egyik legjobbja. A gyártó olyan termékeket gyárt, amelyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek az Egyesült Királyságban és az Európai Unióban. Termékeiket az iparági és minősítési szabványok szerint tervezik és az egyik legfontosabb törekvésük, hogy a ROTTNER széfek prémium minőségűek legyenek megfizethető áron.

                             

Termékek

A Saffort jelenleg több mint 220 egyedi ROTTNER széfet, páncélszekrényt, fegyverszekrényt, bedobós széfet, tűzálló széket, faliszéfeket valamint kulcsszekrényt kínál. A széles kínálat ellenére, mindenki ki tudja választani a megfelelő ROTTNER széfet a számára. A kategóriák úgy vannak kialakítva, hogy a szűrők segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálja ROTTNER széfet a legjobb áron. Új széfek jönnek rendszeresen, ezért figyeljen a frissítésekre és a kedvezményekre! A ROTTNER minősített és megfizethető széfjei minden lehetséges ügyfél álma. ROTTNER termékeket könnyű szívvel ajánljuk, és valóban büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen híres céget képviselünk itt a Saffort-nál.                  

Hol lehet ROTTNER széfeket vásárolni?

A Saffort webáruházában egyszerűen és gyorsan megtalálja a ROTTNER széfeket. Székhelyünk Prágában van, de megrendeléseinket kiszállítjuk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is.

                                                                  

 

Hogyan válasszuk ki a legjobb ROTTNER széfet az Ön számára?                 

1. lépés: Döntse el, hogy a széfet otthoni vagy üzleti célra fog e szolgálni: ezzel jelentősen lerövidítheti a lehetséges széfet listáját.

2. lépés: Határozza meg a helyiségben a széf helyét: a széfeket nem lehet elhelyezni a nappali közepén. Ha lehetséges, be kell építeni a falban, vagy helyezze a padlóra egy sarokban, esetleg a szekrénybe. A vállalatok, de akár magánszemélyek számára nagyon egyszerű a raktárhelyiségek vagy pincék használata.

3. lépés: Döntse le előre, hogy mit fog a széfben tartani: ha csak néhány kulcsot és dokumentumot kell tárolnia, akkor is a legnagyobb széfet vásárolja meg a költségvetéséből, mert mindig fog találni olyan értéktárgyakat, amelyeket lehet a széfben tárolni. Vannak olyan széfek, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek.

4. lépés: Ne féljen kérdezni és keresni: "Széf kiválasztási eszközünk" remekül segít. Szívesen válaszolunk minden feltett kérdésre, melyeket elküldhet közvetlenül a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeken keresztül! 

Az álltalunk forgalmazott széfek eladási ára nagyon jó, és mindenki számára elérhető. A legegyszerűbben online tud széfet választani, aggodalom és szükségtelen üzletlátogatás nélkül. A választás könnyebbé tételéhez használhatja a választási útmutatónkat, mely elvezeti Önt a páncélszekrényekhez, fegyverszekrényekhez, faliszéfekhez, padlószéfekhez, kulcsszekrényekhez, hotelszéfekhez, tűzálló széfekhez stb. Házhozszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is.

    SAFFORT

logo