Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

SENTRYSAFE széfek

SENTRYSAFE széfek

SENTRYSAFE széfek

A gyártóról

A SentrySafe az egyik leghatékonyabb és legelismertebb széfgyártó, amely biztonsági és tűzálló széfeket kínál dokumentumok és más értékes tárgyak tárolására. A SentrySafe, amelyet 1930-ban alapítottak, már sok tapasztalatot szerzett. A 20. és 21. században a termékek széles választékának értékesítésével és kínálatával a piac meghatározó szereplőjévé nőte ki magát. Úgy tűnik, hogy a vállalat nem lassul, és ugyanazzal az elánnal és ötletgazdag ütemben gyártja széfjeit, mint 100 évvel ezelőtt. A SentrySafe arra törekszik, hogy a tulajdonosai számára nyugalmat és értékvédelmet biztosítson otthonukban és munkahelyükön egyaránt.

                           

Termékek

A Saffort a SentrySafe kompakt és kiváló minőségű széfjeit értékesíti. A legtöbb ilyen széf hihetetlenül robusztus, tűzálló, modern elektronikus zárral rendelkezik, hogy a tolvajoknak és a betolakodóknak nagy kellemetlenséget okozzanak. Általában nincs idejük feltörni ezeket a biztonságos zárakat, így az egyetlen lehetőség az, hogy ellopják az egész széfet, ami rendkívül nehéz, ha helyesen vannak rögzítve. Egy SentrySafe ára tükrözi a minőségét, mely magába foglalja a tűzállóságot vagy a vízállóságot. Egy biztonságos széfért fizetett ár jóval alacsonyabb, mint a nyugalom ára. Az online webáruházunkban egyedülálló és kiváló minőségű SentrySafe széfek állnak rendelkezésre. Nézze meg!

Hol lehet SENTRYSAFE széfeket vásárolni?

Megvásárolhatja őket az online, a Saffort honlapján. Megrendelését kiszállítjuk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is. A keresés és a választás egyszerű, ezért mindössze annyit kell tennie, hogy kiválassza a széfet, kosárba helyezi és megrendeli.

                                                     

Hogyan válasszuk ki a legjobb SENTRYSAFE széfet az Ön számára?

Ez attól függ, hogy munkahelyére vagy otthoni használatra szeretne széfet. Az utóbbiak igényeiknek több alapmodellel is megfelel, miközben a vállalati vásárlók a biztonsági előírásokra vagy a biztosítási követelményekre összpontosítanak. Mindenesetre mindig használhatja az intuitív és fejlett "Széf kiválasztási eszközt", hogy megtalálja az Ön igényeit kielégítő széfet vagy kérdezze meg szakértőinket a weboldalunkon felsorolt elérhetőségeken keresztül. A végső választás az Ön kezében van, de megfelelő lépést tesz azzal, ha elegendő információt szerez a vásárlás előtt.

   

Az álltalunk forgalmazott széfek eladási ára nagyon jó, és mindenki számára elérhető. A legegyszerűbben online tud széfet választani, aggodalom és szükségtelen üzletlátogatás nélkül. A választás könnyebbé tételéhez használhatja a választási útmutatónkat, mely elvezeti Önt a páncélszekrényekhez, fegyverszekrényekhez, faliszéfekhez, padlószéfekhez, kulcsszekrényekhez, hotelszéfekhez, tűzálló széfekhez stb. Házhozszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is.

    SAFFORT

logo