Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

T-SAFE széfek

T-SAFE széfek

T-SAFE széfek

A gyártóról

A T-SAFE 1996-ban a Cseh Köztársaságban alapított cég, mely mára Európa egyik vezető biztonsági tároló gyártója lett. A különféle széfek széles választékával a T-SAFE a piacon kapható legjobb termékeket kínálja. Minden új terméket tesztelnek és akkreditálnak egy laboratóriumban, amely megfelel az EU szabványoknak, amelyek vitathatatlanul a legigényesebbek a világ minden táján. A Saffort büszke arra, hogy teljes mértékben képviseli ezt a vállalatot, és közel 100 különböző széfet kínál webáruházában.

                                                         

Termékek

A T-SAFE minden szegmensben és kategóriában jelen van széfekkel. A kisebb bútorszéfek az "NT" megjelölést kapták, a "SZ" fegyverszekrényekhez tartozik és még további termékcsaládok találhatók a választékban. A T-SAFE egy dolgot szem előtt tartva gyártja a termékeket: a biztonság. A szerkezetek kifogástalanok, biztonságos zárral vannak ellátva, kiváló minőségű acélból készülnek, valamint minden egyes csavart ellenőriznek a lehető legnagyobb minőség elérése érdekében. Ügyfeleknek, melyek a maximális biztonsági széfeket keresik, a T-SAFE számos elektronikus és mechanikus zárszerkezetet tud ajánlani. Minden ügyfél megtalálhatja az igényeinek megfelelő T-SAFE széfet.

Hol lehet T-SAFE széfeket vásárolni?

A T-SAFE legjobb új termékei a Saffort online webáruházában vásárolhatók meg. Gyorsan kereshet, olvashat, összehasonlíthat és kiválaszthatja azokat a széfeket, amelyek felkeltik az érdeklődését. Székhelyünk Prágában van, de megrendeléseinket kiszállítjuk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokba - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb községbe és faluba is.

Hogyan válasszuk ki a legjobb T-SAFE széfet az Ön számára?

Elsőként meg kell határozni, hogy a széfet egy vállalat, egy vállalat alkalmazottja vagy magánszemély fogja e használni. A vállalati és üzleti ügyfelek általában biztosítási vagy egyéb biztonsági normákat követnek, míg a magánszemélyek költségvetésükre hagyatkoznak. A következő lépés a széf elhelyezése a szobában. Mindig az a legjobb, ha a széfet a látószögön kívül rejtjük el, beépítjük a falba vagy padlóba, vagy a talajhoz rögzítjük.

Miután megtervezte az elhelyezést és a telepítést, elkezdheti keresni a megfelelő terméket. Használhatja szűrőrendszerünket vagy a "Széf kiválasztási eszközt", hogy megtalálhassa a legjobb széfet értékeinek biztonságos tátolására. Ne feledje, hogy mindig jó ötlet, hogy egy kicsit nagyobb széfet vásárol, mint amire jelenleg szüksége van, mert a tárolási igények idővel nagyobbak lesznek, de a széfek ugyanakkora méretűek maradnak.

                                    

Kérdése van a T-SAFE széfekről, árakról, a termékek megvásárlásáról vagy bármi másról, amely széfekkel kapcsolatos? Küldje el nekünk a kérdéseit, és a Saffort csapat tagjai válaszolnak rájuk!

Az álltalunk forgalmazott széfek eladási ára nagyon jó, és mindenki számára elérhető. A legegyszerűbben online tud széfet választani, aggodalom és szükségtelen üzletlátogatás nélkül. A választás könnyebbé tételéhez használhatja a választási útmutatónkat, mely elvezeti Önt a páncélszekrényekhez, fegyverszekrényekhez, faliszéfekhez, padlószéfekhez, kulcsszekrényekhez, hotelszéfekhez, tűzálló széfekhez stb. Házhozszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is.

    SAFFORT

logo