Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

TREZOR-LIKTOR széfek

TREZOR-LIKTOR széfek

 

TREZOR-LIKTOR széfek

A gyártóról

Több mint 30 évvel ezelőtt alapították, 1987-ben. A magyarországi széf gyártó a mai napig a gyorsan növekvő és bővülő európai vállalatok közé tartozik. A TREZOR-LIKTOR széfeit forgalmazza külföldön is, Horvátország, Csehország, Szlovákia, de szinte mindenütt megtalálhatóak Európában. A TREZOR-LIKTOR széfek kivételes minősége, kinézete és legfontosabb, a biztonsága miatt vált  ismertté a cég mottója: "Vagyonvédelemben csak a legjobb elég jó!". Nem sok vállalat kínál ilyen magas színvonalú széfeket világszerte ügyfeleinek, akik valóban értékelik értékeik biztonságát. Ez a tulajdonság teszi egyedivé és nagyon sikeres termékeit.

                                                      

Termékek

A Saffort számos széffel rendelkezik a TREZOR-LIKTOR-tól. Találhatók köztük kivételes fegyvertárolók, tűzálló széfek, páncélszekrények és luxus széfek is. A modern elektronikus zárral felszerelt, jól felépített széfek nagyon jó áron vásárolhatók meg. Mivel a biztonságot nem lehet megfizetni, a "PANORAMA" vagy a "PRINCESS" termékcsaládok minden igényt kielégítő termékek mindenki számára. A fegyverszekrények nagy része kiterjedt tárolókapacitással rendelkezik, és a lőfegyvereknek vagy egyéb értéktárgyaknak elegendő tárolási helyet biztosítanak. Minden TREZOR-LIKTOR széf különösen hasznos a vadásztársaságok, lőterek vagy gyűjtők számára.

                              

Hol lehet TREZOR-LIKTOR széfeket vásárolni?

Itt teheti meg, online, a Saffort webáruházában. Nagyon egyszerű. Ha rákattint a termékre, akkor egy új oldalon nyílik meg, ahol széf specifikációit találja. Az ár, a méretek, a gyártási anyagok, az minősítések és egyéb releváns információk szerepelnek. Maradtak további kérdései az eladó termékekkel kapcsolatban? Küldje el nekünk, és a Saffort csapata válaszolni fog Önnek.

                  

Hogyan válasszuk ki a legjobb TREZOR-LIKTOR széfet az Ön számára?

Először is a webshopunkban van egy nagyon egyszerűen használható fejlett szűrőrendszer, ahol ki lehet választani csak a TREZOR-LIKTOR széfeket a következő kritériumok alapján is:

  • Ár szerint
  • Méretek szerint
  • Kívánt méretek szerint
  • Zárszerkezet szerint

                                                                                 

És további néhány más kritérium szerint is. Ha azonban meg akarja találni az arany középutat, amely egyesíti az igényeit a pénzügyi elvárásokkal - a Saffort rendelkezik egy "Széf kiválasztási eszközzel", amely segít Önnek abban, hogy megtalálja a legjobb terméket az Ön számára, néhány egyszerű lépésben. Intuitív és egyszerű, így egy-két percen belül minden olyan ügyfelünk, aki a webáruházunkban keresi széfét, megtalálja a számára legjobbat.                                

Az álltalunk forgalmazott széfek eladási ára nagyon jó, és mindenki számára elérhető. A legegyszerűbben online tud széfet választani, aggodalom és szükségtelen üzletlátogatás nélkül. A választás könnyebbé tételéhez használhatja a választási útmutatónkat, mely elvezeti Önt a páncélszekrényekhez, fegyverszekrényekhez, faliszéfekhez, padlószéfekhez, kulcsszekrényekhez, hotelszéfekhez, tűzálló széfekhez stb. Házhozszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is.

    SAFFORT

logo