Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

VALBERG széfek

VALBERG széfek

VALBERG széfek

A gyártóról

VALBERG a nemzetközi széf és páncélszekrény gyártó, a Promet által készített széfek márkaneve. Jelenleg MABISZ M osztályig talál kínálatunkban páncélszekrényeket, faliszéfeket, bedobós széfeket, lemezszekrényeket és tűzálló széfeket is. A legnagyobb orosz gyártó európai gyára Bulgáriában található. A VALBERG széfek kivételes minőséget és sok más nagyszerű tulajdonságot kínálnak, ezért is nagyon keresik őket a piacon. A cég a modern fémszerkezeti technológiát és a legkorszerűbb erőforrás-gazdálkodási rendszereket alkalmazza, hogy magas színvonalú széfeket biztosítson tisztességes áron.

                                         

Termékek

Webáruházunkban jelenleg több mint 50 különböző VALBERG széf közül választhat. A legtöbb árkategóriában a legjobbak építési minőségük, ár-érték arányuk és tárolási kapacitásuk szerint. A VALBERG minden típusú széfet értékesít: kisebb készpénzes széfet nagy lemezszekrényt és akár tűzálló széfeket is. Egyes termékeik rendkívül ellenálló ajtófelfüggesztéssel rendelkeznek, melyek ellenállnak a tűznek is. Ha más termékekkel próbálja meg összehasonlítani az új VALBERG széfjét, akkor az esetek többségében a VALBERG széf lesz a lista tetején. Megrendelésük és megvásárlásuk a legjobb választás.

Hol lehet VALBERG széfeket vásárolni?

Székhelyünk Prágában van, de megrendeléseinket kiszállítjuk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is. A Saffort webáruházában biztosan megleli a legjobb VALBERG széfet az Ön számára.

                                                           

Hogyan válasszuk ki a legjobb VALBERG széfet az Ön számára?

Ez attól függ, hogy milyen költségvetési korlátokat szabott és hogy milyen széfet keres. Ezenkívül gondolja meg, hogy mi fog a széfben tartani. Ha csak készpénzt és néhány papírt szeretne tárolni, akkor egy kisebb tűzálló bútorszéf elegendő lesz, de ha puskákat és lőfegyvereket kell tárolnia, akkor egy nagyobb, robosztus páncélszekrényre lesz szüksége a VALBERG-től. A gyártó nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a széfeket úgy tervezze meg, hogy az esztétikai szempontból minél kellemesebbnek tűnjön, és szinte bárhol elhelyezhetők legyenek. A Saffort mindig a látószögön kívüli elhelyezést javasolja. A legjobb, ha ez lehetséges, ha egy festmény vagy más dekoráció mögött elrejti a széfet. Ha a "Széf kiválasztási eszköz" -t használja, akkor az Ön igényeinek megfelelően elérhető legjobb termékek azonnal megjelennek. Egyszerű használat és rendkívül praktikus!

                                                             

Kérdése van a VALBERG széfekkel kapcsolatban? Küldje el nekünk és mi megválaszoljuk őket!

Az álltalunk forgalmazott széfek eladási ára nagyon jó, és mindenki számára elérhető. A legegyszerűbben online tud széfet választani, aggodalom és szükségtelen üzletlátogatás nélkül. A választás könnyebbé tételéhez használhatja a választási útmutatónkat, mely elvezeti Önt a páncélszekrényekhez, fegyverszekrényekhez, faliszéfekhez, padlószéfekhez, kulcsszekrényekhez, hotelszéfekhez, tűzálló széfekhez stb. Házhozszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is.

    SAFFORT

logo