Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató
Vissza a hírekhez

Biztonságos vásárlás az interneten

Biztonságos vásárlás az interneten

Biztonságos vásárlás az interneten

Biztonságos vásárlás az interneten


Ha szeretne egy biztonságos széfet vásárolni, akkor valószínűleg azon gondolkodik, hogy mi az előnye és hátránya a vásárlásnak az online áruházban. Nem Ön az egyetlen, aki az összes körülményt figyelembe véve arra a következtetésre jutott, hogy az interneten történő vásárlás lehet ésszerű döntés, és nagyon kényelmes is.

 

Széles választék

Az interneten történő vásárlás legnagyobb előnye, hogy egy helyen megtalálja az összes széfet. A legtöbb kiskereskedő létrehozta a saját webáruházát, és így nem kell fizikailag meglátogatnia az üzleteket, hanem egyszerűen vállogathat a webáruházak kínálatából otthona vagy irodája kényelméből. Az online áruházban nyugott körülmények között választhat széfet, nem kell tartania a kereskedők rábeszélésétől. Válasszon széfet biztonságosan otthonából és kérdéseivel forduljon szakemberhez telefonon vagy e-mailben.

 

Az online vásárlás előnyei

Valójában nincs a vásárlásnak jobb módja, mint az online vásárlás. Az online üzletek elérhetők a nap 24 órájában, a hét minden napján. Így a webáruházak korlátlan hozzáférést biztosítanak a keresésre a nap minden percében. Az online boltok nagyon sok információval szolgálnak egy adott széfről. Ha egy online áruházon keresztül rendel széfet, akkor az otthona vagy munkahelye első zárható ajtajáig szállítjuk.

 

Széfek kivételes gyűjteménye

Az online áruházak gyakran olyan exkluzív formatervezésű széfekeket kínálnak, amelyeket máshol nem talál. A magasabb árkategóriájú széfekbe, páncélszekrényekbe a legbiztonságosabb értéktárgyatat és a nagyobb mennyiségű kézpénz helyezni. Mégis találhat, magas színvonalú, minősítéssel rendelkező széfeket online megfizethető áron.

 

Nagyszerű ajánlatok és vonzó árak

Az biztonságos online vásárlás során nemcsak a termékek széles választékát élvezheti, de a legtöbb esetben jobb árat is kínál, mint a boltban. Továbbá mindig összehasonlíthatja az árakat különböző webáruházakban. A széfeket áruló webáruházak kénytelenek az árakat ugyanazon a szinten tartani. A webáruházak számos leárazást és kedvezményt kínálnak.

 

Rugalmas fizetési lehetőségek

Az online áruházak különböző fizetési lehetőségeket kínálnak ügyfeleik számára. Kártyával, hitel és debitkártyával, banki átutalással vagy más elektronikus fizetési rendszeren keresztül fizethet. A gyors és rugalmas fizetési megoldás biztosítja, hogy az árut bármikor megvásárolhatja és kifizesse, amikor az megfelel Önnek.

 

Pénzvisszafizetési garancia

Minden online áruház pénzvisszafizetési garanciát nyújt, ami azt jelenti, hogy ha nem megfelelő Önnek a vásárolt széf, bármiféle magyarázat nélkül visszaküldheti. Valamely webáruházak csak a törvény álltal előírt 14 napon belül veszik vissza reklamáció nélkül a vásárolt terméket, valamelyek akár 30 napig is. A visszaküldés után természetesen a kifizetett összeg is visszafizetésre kerül.

Az álltalunk forgalmazott széfek eladási ára nagyon jó, és mindenki számára elérhető. A legegyszerűbben online tud széfet választani, aggodalom és szükségtelen üzletlátogatás nélkül. A választás könnyebbé tételéhez használhatja a választási útmutatónkat, mely elvezeti Önt a páncélszekrényekhez, fegyverszekrényekhez, faliszéfekhez, padlószéfekhez, kulcsszekrényekhez, hotelszéfekhez, tűzálló széfekhez stb. Házhozszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is.

     SAFFORT

logo