Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató
Vissza a hírekhez

Brihard széfek, páncélszekrények és fegyvertárolók

Brihard széfek, páncélszekrények és fegyvertárolók

Brihard széfek, páncélszekrények és fegyvertárolók | Saffortszef 

 

 

A Brihard széfek számos különböző méretben kaphatók: a Brihard otthoni széfek azoknak készültek, akik megbízható terméket keresnek kedvező áron. Ezen széfek különböző méretűek, így alkalmasak kisebb-nagyobb tárgyak, dokumentumok és számítógépek tárolására. A Brihard Protector sorozatot azok számára tervezték, akiknek magas biztonságú széfre van szükségük. Esetleg  tűzálló széfet keres? Ebben az esetben válassza a Brihard Fire tűzálló széfek egyikét, mely tesztelt és jóváhagyott 60 percig tűzálló papírra és 30 percig tűzálló bankjegyek és egyéb dokumentumok számára. Jóváhagyta a svédországi Műszaki Kutató Intézet - SP Technical Research Institute.

Minősített tűzálló páncélszekrényt keres? Válasszon a Brihard Sumo széfek közül, amelyek az Európai Unió EN14450 minősítéssel rendelkeznek és a MABISZ S1 biztonsági osztályba vannak besorolva. A Brihard Sumo széfek az NT FIRE 017 szabvány szerint tűzállóak. Ez azt jelenti, hogy a széf modellektől függően a papíraalapú dokumentumokra akár 120 percig is tűzállóak. A Brihard Sumo széfek magas súlya (228 kg-ig) megakadályozza, hogy a tolvajok könnyedén eltulajdonítsák.

Azok, akik a legmagasabb szintű biztonságot nyújtó széfeket keresik, válasszák a Brihard Grand luxus széfek egyikét. A Brighard Grand széfek MABISZ E - EN 1143-1 - I osztályú minősítéssel rendelkeznek és az NT FIRE 07 tűzálló szabvány besorolást képviselik. A papíraalapú dokumentumokra 60 percig tűzállóak.

A Brihard Hunter fegyverszekrényeket vadász- és lőfegyverek tárolására tervezték - 3-5 lőfegyver tárolására alkalmasak. A fegyverszekrényeket szigorú európai irányelvek szabályozzák, melyek függenek az adott országtól, ahol a fegyverszekrény értékesítésre kerül. A Brihard Hunter 3 és a Brihard Hunter 5 ideális megoldás azoknak a vadászoknak, akik elsősorban a család biztonságát és fegyvereik rablás elleni védelmét részesítik előnyben.

A Brihard Hunter PRO termékcsalád pedig a minősített fegyverszekrényeket foglalja magába. 3-6 lőfegyver tárolására alkalmasak. Bisztonsági besorolásuk MABISZ S1 - EN14450 S1 osztály. Ezen fegyvertárolók természetesen "habkarokkal" is fel vannak szerelve, amelyek speciális anyagból készülnek, hogy nem károsítja a fegyvereket. Továbbá a széfek egy extra zárható reteszt is magában foglal lőszer vagy kézifegyver tárolására. 

Az álltalunk forgalmazott széfek eladási ára nagyon jó, és mindenki számára elérhető. A legegyszerűbben online tud széfet választani, aggodalom és szükségtelen üzletlátogatás nélkül. A választás könnyebbé tételéhez használhatja a választási útmutatónkat, mely elvezeti Önt a páncélszekrényekhez, fegyverszekrényekhez, faliszéfekhez, padlószéfekhez, kulcsszekrényekhez, hotelszéfekhez, tűzálló széfekhez stb. Házhozszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is.

 

     SAFFORT

logo