Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

BURG-WÄCHTER széfek

BURG-WÄCHTER széfek

BURG-WÄCHTER széfek

 

A gyártóról

A BURG-WÄCHTER széfek gyökereit egészen a 19. századig lehet visszakövetni. Védjegye a német minőségnek. Családi hagyományra épül, generációról generációra adódott át a tapasztalat és a gyártási információ, mely szinkronban van a vállalati filozófiával. Ezek a tulajdonságok tették a céget a biztonsági üzletág egyik legnagyobbikával. A BURG-WÄCHTER széfek ötvözik két világ legjobbjait - a korszerű innovációt és az időigényes megmunkálást és fejlesztést.

                                            

Termékek

A BURG-WÄCHTER szinte mindent gyárt a széfek területén:

Valódi szakemberek a széfek területen, és örömmel képviselik a márkájukat.

Hol lehet vásárolni BURG-WÄCHTER széfeket?

Jelenleg online vásárolhat termékeket a Saffort webáruházában. Rendeljen új széfet a legjobb áron online. A BURG-WÄCHTER-től érkező legtöbb széf erősített, rendkívül biztonságos és tűzálló, valamint elektronikus zárral rendelkezik. A prémium minőségű termékek elfogadható áron elérhetőek, ha figyelembe veszi a BURG-WÄCHTER által nyújtott előnyöket és pozitív tulajdonságokat.

Székhelyünk Prágában van, de megrendeléseinket kiszállítjuk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is.

                                                          

Hogyan válasszuk ki a legjobb BURG-WÄCHTER széfet az Ön számára?

Először is, minden terméknek részletes leírása van, így a specifikációk, méretek segítségével is meglelheti a kívánt széfet. Másodszor, használd a kifinomult szűrőeszközeinket vagy a nagyon intuitív széf kiválasztási eszközt, hogy pontosan azt rendelje, amire szüksége van.

Saffort javaslatai

Ha magas színvonalú, minősített széfet keres, a BURG-WÄCHTER az egyik legjobb választás a piacon. Az egyes termékek beépített elektronikus zárral vannak felszerelve, melyek sokkal biztonságosabbak, mint a mechanikus társaik. Továbbá a széfek gyártási alapanyaga prémium minőségűek, ami azt jelenti, hogy a széfek szilárdabbak, jobbak és akár tűzállók is. Mindent egybevetve azért készítik ezen széfeket, hogy ellenálljanak a „támadásoknak” és megvédjék a dolgait, értékes tárgyait és értékeit.

A Saffort által értékesített termékek többsége szinte bárhol elhelyezhető és rögzíthető. Míg a magasabb széfek súlyuk miatt is nehezebben beépíthetők a falba, könnyedén elhelyezhetők a szoba sarkába, egy tároló helységbe - pincébe, az iroda valamelyik sarkába vagy egy nagyobb szekrénybe.  

                                              

Az álltalunk forgalmazott széfek eladási ára nagyon jó, és mindenki számára elérhető. A legegyszerűbben online tud széfet választani, aggodalom és szükségtelen üzletlátogatás nélkül. A választás könnyebbé tételéhez használhatja a választási útmutatónkat, mely elvezeti Önt a páncélszekrényekhez, fegyverszekrényekhez, faliszéfekhez, padlószéfekhez, kulcsszekrényekhez, hotelszéfekhez, tűzálló széfekhez stb. Házhozszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is.

    SAFFORT

logo