Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

Széfek Győr

Széfek Győr

Széfek Győr

A győriek vendégszeretete, a fiatalos lendület és a szeszélyes város izgalmas volta: ez Győr, a találkozások városa! Az egyetem diákjai, a helyi családok, a nyugdíjasok és az ide látogató turisták teszik Győrt egy lüktető nagyvárossá.

Győr dinamikusan fejlődő ipari város, gazdag és csillogó kulturális élettel, kiemelkedő sporteseményei, csodálatos szent és világi emlékei, élénk belvárosi utcái és teraszai - mint egy mozaik elemei – teszik egy igazi lüktető, európai várossá. Különböző történelmi idők emlékeinek, a barokk belváros helyreállítása, valamint a turizmus és a modern iparágak fejlődése egyaránt jellemzi a várost. 

Széfek Győrött

Bár Győrben, helyben nem értékesítünk széfet, a Saffort webáruházban online vásárolhat széfeket kedvező áron, és mi házhoz szállítjuk Önnek, tehát széfek Győrött kiszállítással. Megpróbáljuk a lehető legrövidebb időn belül eljuttatni a széfet győri otthonába vagy irodájába, és legjobb áron eladni Önnek őket. A Saffort webáruházban széles választékban találhatók bútorszéfek lakások, irodák, szállodák számára versenyképes áron. A Saffort az alábbi gyártókat ajánlja bútorszéfek vásárlására: Brihard, Rottner, Valberg, Konsmetal, Liktor és Mottura. Ha Ön vadász vagy lőfegyver birtokosa, akkor biztosan nem szeretné, hogy gyermekei hozzáférjenek e veszélyes tárgyhoz. Minden fegyvertulajdonosnak széfet, fegyverszekrényt vagy marokfegyvertárolót kell elhelyezni otthonában és elzárva kell tartania lőfegyvereit, ha akár már 1 rövid vagy hosszú fegyverrel is rendelkezik. Lőfegyvereket el kell zárni, meg kell akadályozni az eltulajdonításukat, környezete, családja és gyermekei érdekében. Webáruházunkban árusított fegyverszekrények megfelelnek a hosszú és rövid fegyverek és lőszerek tárolására vonatkozó jogi feltételeknek és jogszabályoknak. Tanúsítvánnyal, minősítéssel rendelkező fegyverszekrények a legjobb megoldás lőfegyverek tárolására. Házhozszállítás Győrbe akár ingyenesen is. Vásároljon biztonságosan online a Saffortszef.hu webáruházban. A Saffort az alábbi gyártókat ajánlja fegyvertárolók vásárlására: Hartmann Tresore, HomeSafe, Trezor-Liktor, Valberg, BRIHARD, T-SAFE, Konsmetal és Rottner.

Webáruházunkra rátalál, ha a böngészőjébe beírja a Széfek Győrött, a Széfek Győr vagy a Győr széfek kulcsszavakat és megnyitja Saffortszef.hu e-shopot. 

Bűnügyi statisztikák - Magyarország és Győr

Magyarország összes bűncselekménye 2016-ra csökkent az összes főbb bűnözői kategóriában, kivéve a gyilkosságot. A nem konfrontatív bűnözés mértéke is csökkenést mutatott az elmúlt években. A tulajdonbűncselekmények (lopás, rablás) csökkentek, valamint az erőszakos személyekkel szembeni bűncselekmények (súlyos testisértés) is csökkentek. Az utcai bűncselekmények (zsebtolvajlás, apró lopások, felügyelet nélküli járművek lopása, vandalizmus) a leggyakoribb bűncselekmények.

                                                   

Győrben az elmúlt években a bűnözés szintje csökkent. Biztonságosan érezheti magát mindenki a városban nappal. A magányos séták éjszaka veszélyesek lehetnek. Nagyon valószínűtlen, hogy megtámadják vagy kirabolják Győrben. 

Bármilyen széfet vásárol, mi házhoz szállítjuk Önnek.

Az álltalunk forgalmazott széfek eladási ára nagyon jó, és mindenki számára elérhető. A legegyszerűbben online tud széfet választani, aggodalom és szükségtelen üzletlátogatás nélkül. A választás könnyebbé tételéhez használhatja a választási útmutatónkat, mely elvezeti Önt a páncélszekrényekhez, fegyverszekrényekhez, faliszéfekhez, padlószéfekhez, kulcsszekrényekhez, hotelszéfekhez, tűzálló széfekhez stb. Házhozszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged, Pécs - hanem minden kisebb faluban is.

    SAFFORT

logo