Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

Új SAFFORT Live chat

Új SAFFORT Live chat

 

Saffort Live chat

Itt vagyunk az Ön számára élő chat felületen is. A széfekkel kapcsolatos kérdéseit szakembereink válaszolják meg, akik a széfek területén több éve mozognak. Mindig jobb előre érdeklődni mint rosszul választani, ez az a jelszó, amely nagyon hosszú ideje érvényes.

Munkaidőn túl természetesen hagyhat nekünk üzenetet telefonszám vagy e-mail cím megadásával és amint lehetséges, örömmel felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Online vagyunk munkanapokon 9:00-18:00 óra között.

A legtöbb esetben a széf nem olcsó dolog, ezért lépjen velünk kapcsolatba, örömmel segítünk a széf kiválasztásában.

Válasszon faliszéfet, padlószéfet, fegyverszéfet, bútorszéfet, lemezszekrényt, pénzkazettát, tűzálló széfet, kulcsszekrényt vagy otthoni széfet. Mindezt online a saffortszéf.hu internetes webáruházban, ahol széfek értékesítésére szakosodunk. Minden széfet házhoz szállítunk Magyországon, akár ingyenesen is.

Jelen vagyunk egész Magyarországon,  Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok.

Az álltalunk forgalmazott széfek eladási ára nagyon jó, és mindenki számára elérhető. A legegyszerűbben online tud széfet választani, aggodalom és szükségtelen üzletlátogatás nélkül. A választás könnyebbé tételéhez használhatja a választási útmutatónkat, mely elvezeti Önt a páncélszekrényekhez, fegyverszekrényekhez, faliszéfekhez, padlószéfekhez, kulcsszekrényekhez, hotelszéfekhez, tűzálló széfekhez stb. Házhozszállítunk Magyarország egész területén, nemcsak a nagy városokban - Budapest, Debrecen, Szeged - hanem minden kisebb faluban is.

 

     SAFFORT

logo