Hogyan vásároljunk?

Mielőtt széfet vásárol:

  1. Mérlegeljen és becsülje meg azon dolgok értékét, melyet a széfben kíván tárolni, ez fontos a megfelelő típus kiválasztásában. A Saffort rendszerében talál egy KÉSZPÉNZ ÉRTÉKELÉS szűrő funkciót, készpénz vagy érték megőrzéséhez, amely útmutató átfogó képet ad arról, hogy milyen fajta széfre van szüksége.

  2. Gondolja át, hogy a jövőben, milyen dolgokat szeretne biztonságosan tárolni. Ez segít a méret kiválasztásában. Mindig ajánlatos egy kicsivel nagyobb széfet vásárolni, mint amekkorára szüksége van, a nagyobb széfbe is lesz mit tennie. Javasoljuk, úgy nézze meg a széfeket, mintha bútort keresne, minél kényelmesebb a használata az Ön számára, annál valószínűbb, hogy értékeit benne fogja tartani.
  3. A zár típusa nem csak a biztonság szempontjából fontos, hanem az Ön kényelme szempontjából is. Minden zárnak saját célja van. A kulcsos zár olyan konzervatívabb emberek számára ajánlott, akik bármikor biztonságosan hozzáférhetnek a széfhez, függetlenül attól, hogy a helyiség hol talalható. Az elektronikus zár modern, nagyon kényelmes, gyors nyitást biztosit, hiszen nem kell a kulcsot tartani magunknál, ez különösen fontos akkor, ha veszélyben van az ember és fegyvert tárolunk a széfben. A nyitó kód megváltoztatható, számos felhasználó ezt megteszi. Ha az elemek lemerültek, van egy vészhelyzeti eljárás a zár külső áramforráshoz történő csatlakozására, ezáltal pedig az elemek cseréjére. A mechanikus kódzár egyszerre hordozza magában a kulcsos és az elektronikus zár előnyeit, egyetlen hátránya van, hogy használata meglehetősen bonyolult, és a széf nyitása is több időt vesz igénybe.