Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

A cikkeket a kifejezés megnevezésben megadott határidőn belül kézbesítjük:

 

4-6 munkanapon - belül, amikor a termék raktáron van. Hétköznap 15 óráig beérkezett megrendelések ugyanazon a napon kerülnek kiszállításra;

9 munkanap - amikor a termék a gyártó raktárában van és közvetlenül a végfelhasználóhoz szállítják;

4-6 hét - közvetlenül a gyártótól történő megrendelés esetén, és ha az árut külön megrendelésre gyártják. Ha a terméket korábban elkészítik, akkor gyorsabban lesz kézbesítve;

6-10 hét - közvetlenül a gyártótól történő megrendeléskor, és ha az árut külön megrendelésre gyártják, vevő által megadott tervezési módosításokkal. Ha a terméket korábban elkészítik, akkor gyorsabban lesz kézbesítve.

 

A megrendelés beküldése után e-mailben kap értesítést a megrendelés visszaigazolásáról. Amikor a cikket feladják, kap egy linket a követő számmal.

A kézbesítés napján, a futárszolgálat telefonon vagy SMS-ben felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékozat a kézbesítési időről.