Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

Ingyenes visszaküldés

A SAFFORT a legnagyobb széfválasztékot kínálja egy helyen. Nyugodtan vegye meg online a kiválasztott terméket, mert mi 100%-ban visszafizetjük az árát, akár a vásárlástól számított egy hónapot követően.

Nem számít, hogy Magyarországon lakik, mi ingyenesen kiszállítjuk a széfet minimális vásárlási összegek vagy egyéb kivételek nélkül. Amennyiben bármilyen oknál fogva nem elégedett a megvásárolt széffel, visszaküldheti azt. A Saffort visszatéríti a széfért fizetett teljes összeget.

Csupán arra kérjük, hogy eredeti csomagolásban küldje vissza, biztosítva, hogy forgalmazható állapotban legyen. A széf visszaküldéséhez kérjük, töltse ki a Visszaküldési Űrlapot.
A Vevő csak a széf visszaküldésének költségeit fizeti, ha a széfet jó állapotban került vissza, és betartotta az e-üzletben szereplő összes leírást. Ellenkező esetben a visszatérítési költségeket a Saffort fedezi.

 

A széf a vásárlástól számított 30 napon belül visszaküldhető.


A széfnek forgalmazható állapotban kell lennie, ahogyan megkapta, és eredeti csomagolásban.
A visszaküldött termékeket a SAFFORT kézhezvétel után ellenőrzi. Az ellenőrzést követően megkezdjük a visszatérítési folyamatot, és a pénzt visszaküldjük a megadott bankszámlára.

Vissza az oldal tetejére