Ingyenes visszaküldés

A SAFFORT a széfek legnagyobb választékát kínálja egy helyen, és ha Ön a legmegfelelőbb széfet kiválasztotta, biztonságosan megvásárolhatja online, melyhez 100%-os pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk, még 14 nappal a vásárlás után is.

Nem számít, hogy Magyarország melyik részén él, mi ingyen kiszállítjuk Önnek a széfet. Nincs minimális vásárlási összeg vagy más egyéb kitétel. A Saffort.hu honlapon történő vásárlást követően 2-4 munkanapon belül szállítjuk a terméket.

Amennyiben nem lenne elégedett a megvásárolt széffel, úgy visszaküldheti. A Saffort visszatéríti Önnek széfért fizetett teljes összeget. Mi pusztán csak annyit kérünk, hogy az eredeti csomagolásban küldje vissza a széfet, miután meggyőződött arról, hogy kifogástalan, újra értékesíthető állapotban van. A széf visszaküldése esetén töltse ki a visszaküldési formanyomtatványt és / vagy kezdeményezze a szerződés felbontását.

  • A széfet visszaküldheti a vásárlás napjától számított 14 napon belül.
  • A széfnek kifogástalan, újra értékesíthető állapotban kell lenni, úgy ahogyan Ön megkapta és az eredeti csomagolásban kell visszaküldeni.
  • A visszaküldést követően a terméket a saffort.hu képviselői ellenőrzik. Az átvizsgálást követően a pénz-visszafizetési eljárás megindul, a vásárlás összege átutalásra kerül a megadott számlára.