Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

Kulcsszekrények

Mindenkivel megtörtént már, hogy elfelejtette, vagy a rosszabb változat, elvesztette a lakás vagy autókulcsait. Átnézed a ruháid zsebeit, még a cipődet is megnézed, de kénytelen vagy szembenézni a valóssággal. Elvesztetted a kulcsaid. Ha be szeretnél jutni a lakásodba, kénytelen vagy, nem kevés pénzért, hívni egy lakatost. Ha csak egy kulcsot tartasz otthonod közelében, kulcsdobozban vagy biztonságos helyen, készen arra, hogy bajba kerülsz, ha valahova a kulcsodat elhagyod. Azok a napok, amikor még biztonságos volt kulcsot hagyni egy virágcserép mögött vagy a szőnyeg alatt, anélkül, hogy komolyabb védelemre lett volna szükség, például egy kulcstárolóra vagy egy kulcsszéfre, sajnos eltűntek.

Mutass többet
Mutass 15 30 45 terméket az oldalon
Stránka:
  1. 1
  2. 2