Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

Luxus fegyverszekrények

A prémium, a csúcs kategória és a legdrágább luxus fegyverszekrények sokat kínálnak. A jó megjelenéshez a gyönyörű anyagok minősége, kivételes élettartam és szilárdság társul. A luxus fegyverszekrények ugyanolyan jók biztonságvédelemben, mint a kivitelezésük és kinézetük. A Saffort luxus fegyverszekrényeket ajánl azok számára, akik többet akarnak tárolásnál. Ez több, mint egy széf. A modern biztonságtechnológia ötvözete a kézzel készített elemekkel, kézművességgel tökéletesített kivitelezés. A luxus széfek igazolják, miért ennyire magasak áraik.

Mutass többet
Mutass 15 30 45 terméket az oldalon