Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

Megbízható

Az első széfeket 1998-ban adtuk el, és azóta több tízezer széf került értékesítésre. Több tucat kiállítást és számos széf gyártó céget látogattunk meg. Mi a piac ezen szegmensének szakértőivé váltunk, ügyfeleinknek kizárólag az Európában és világszerte elismert gyártók, gondosan kiválasztott széfjeit ajánlunk a legjobb áron. Több nemzetkozi elismerést is szereztünk, például a Creditinfo társaság kitüntette cégünket a "STRONGEST IN LITHUANIA" címmel, amelyet a legerősebb pénzügyi vállalatok közül is csak 3% kapott meg Litvániában. Ezért biztos lehet abban, hogy semmilyen kockázattal nem jár, ha tőlünk vásárolja a széfet, és teljesítjük ígéreteinket és kötelezettségeinket.