Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

Miért a Saffort?

 

Minden széf egy helyen

A legjobb választás szükségességét megértve arra törekedtünk, hogy összegyűjtsük a legjobb széfeket egy helyre, és biztosíthassuk arról, hogy bármelyiket megvásárolhatja, függetlenül attól, hogy hol lakik. Tudjon meg többet.

 

Egyszerű módja a széfválasztásnak

Mivel a széfek választéka a Safford-nál a legnagyobb, olyan eszközöket fejlesztettünk ki, amelyek segítenek eldönteni, hogy melyik széf a legmegfelelőbb az Ön számára. Használja a Választási Útmutatót, amely kifejezetten a SAFFORT számára került összeállításra, vagy a kényelmes szűrő funkciót. Próbálja ki a Választási útmutatót!

 

Házhozszállítás

Törődünk ügyfeleinkkel, ezért egy hatékony logisztikai rendszert építettünk fel, ami lehetővé teszi akár az ingyenes házhozszállítást is Magyarország teljes területén. Tudjon meg többet.

 

Ingyenes visszaküldés

Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb széfet és vásároljon biztonságosan online. Ha bármilyen okból kifolyólag nem elégedett a vásárlással, 100%-os pénzvisszatérítést garantálunk akár 14 nappal a vásárlást követően is. Tudjon meg többet.

 

Legalacsonyabb ár garancia

A Saffort csapata rendszeresen végez piackutatást, így garantálja, hogy a safford.hu honlapon a legjobb áron vásárol Magyarországon.   Tudjon meg többet.

 

Leárazás, akár 50%

A SAFFORT minden hónapban számos speciális ajánlattal kínálja a széfeket. Tekintse meg ajánlatainkat!

 

Megbízható cég

Cégünket 1998. június 4-én alapítottuk, az első széfet 16 évvel ezelőtt adtuk el. Minden tudásunkat és tapasztalatunkat belefektettük abba, hogy a SAFFORT a legnagyobb széfeket forgalmazó céggé váljon. Tudjon meg többet.

 

PROFI TANÁCSADÁS

Stábunk folyamatosan képzi magát, bővíti ismereteit a széfek kapcsán, ezáltal tudjuk szakmai tanácsokkal segíteni vásárlóinkat. Tudjon meg többet.

 

Biztonságos vásárlás

Vásárlás a Saffort-nál - biztonságos. Nagy figyelmet fordítunk ügyfeleinkre és a személyes adatok védelmére. A Saffort-nál alkalmazott biztonságos vásárlás folyamata garantálja, hogy személyes adatok nem kerülnek harmadik fél részére átadásra, megismerésre. Tudjon meg többet.

 

Legalább 2 év garancia

A Saffort-nál vásárolt széfek mindegyike 2 év garanciával rendelkezik.  Tudjon meg többet.

Vissza az oldal tetejére