Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

Olcsó széfek

Nyilvánvaló ok, egy széf vásárlása. A nagyobb értékű termékek védelme, nagyobb biztonsági szintet kíván a lopás, a magánélet védelme érdekében. Mindazonáltal, még akkor is, ha van egy olyan elterjedt gondolkodásmód, hogy a biztonságot nem lehet megfizetni, egyesek még mindig nem jöttek rá, hogy a széfek nem csak a gazdagok kiváltsága. Napjainkban már elérhetők az olcsó széfek, a Saffort sok olcsó széfet kínál, amelyek kiváló minőségűek.

Mutass többet
Mutass 15 30 45 terméket az oldalon