Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

Óraforgatók

Az első kérdés, melyet felvillan bennünk, amikor az óraforgató szót halljuk, az a "Pontosan mi is az óraforgató?". Röviden szólva - ez olyan eszköz, amely megakadályozza a kinetikus elven működő órák lemerülését. Megfelelő beállításokat választva, megakadályozzák az órák megállását. Óraforgató minden olyan tulajdonosnak ajánlott, amelyek egynél több órával rendelkeznek. Mivel a javítások és a karbantartás költségei nagyon magasak lehetnek, elengedhetetlen az értéktárgyak, órák karbantartása. A Saffort online webáruházában a Chronovision és a Designhuette gyártmányú óraforgatók találhatók, melyek ezen technikai vívmányok legnagyobb gyártói a világon. Mindkettő a legjobbak közé sorolható a világon, akik globális szinten elismert eredményeket és sikereket értek el az óraforgatók területen.

Mutass többet
Mutass 15 30 45 terméket az oldalon