Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

További kategóriák

Itt látható az összes széf, melyek megtalálhatóak a saffortszéf.hu honlapján. Használja a kényelmes, egyszerűen kezelhető szűrő funkciót, az Ön számára leginkább megfelelő széf kiválasztásához. Honlapunk lehetővé teszi, hogy kiválassza az Ön igényeinek leginkább megfelelő terméket. Egy egyszerű rendszer használatával képes lesz széfet vásárolni online. Választhat hagyományos széfet alacsonyabb biztonsági szinttel vagy nagy biztonságú széfet, melyek nem csak a rablások ellen, hanem tűz ellen is védelmet nyújtanak. A luxus széfek széles választéka is megtalálható nálunk.

Mutass többet
Mutass 15 30 45 terméket az oldalon
Stránka:
  1. 1
  2. 2