Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

Outlet

Mivel meglehetősen sok időt, erőfeszítést és technológiát igényel a széfek gyártása, nem meglepő, hogy a vásárolni kívánt széf ára magasabb. Ugyanakkor egy széf vásárlása után biztonságban érezzük magunkat és nyugodtan tudunk aludni éjjel, tudva, hogy értékeink biztonságban vannak. Mi a teendő akkor, ha a költségvetése korlátolt, de biztonságos széfet szeretne vásárolni? Széfek ebben a kategóriában segíthetnek Önnek – Széf bazár – megkarcolt, kisebb horpadások, átcsomagolt széfek, fegyverszekrények. Ezen sérülések nem befolyásolják a széf működését, biztonsági szintjét, csupán esztétikai jelleggel bírnak.

Mutass többet