Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

Padlószéfek

A padlószéfek tökéletes megoldást jelentenek azok számára, akik elegánsan szeretnének szeretnék elhelyezni a széfet - a padlóban. A betolakodók és a kívülállók nem fognak tudni a padlóban elhelyezett széfről, sőt ott nem is keresik, így az értéktárgyai továbbra is ott maradnak, ahová tartoznak. A hidraulikus ajtónyitással megerősített széfek csodálatosak és könnyen kezelhetők, valamint a piacon a legbiztonságosabbak közé tartoznak.

Mutass többet