Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

Páncélszekrények

A saffortszef.hu weboldalán csak olyan eladó páncélszekrényeket talál, melyek megfelelnek az érvényes európai minőségi szabványoknak, dokumentum, ékszer, készpénz és egyéb értéktárgyak tárolására szolgálnak és az eladó páncélszekrények árai a legjobbak mindenki számára. A páncélszekrények az egyik legnépszerűbb termékek. Ezen széfek a legjobb választás értékei megvédéséhez, extrém viszonyok között is tesztelve. A honlapon történő megrendelést követően páncélszekrényét akár ingyen házhoz szállítjuk. Az Önnek leginkább megfelelő páncélszekrény kiválasztásában segítségére lesznek szakértő kollégáink a [email protected] címen.

Mutass többet
Mutass 15 30 45 terméket az oldalon
Stránka:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10
Stránka:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10