Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

Rólunk

Amikor széfet keresünk, a legjobbat szeretnénk megvásárolni az erre a célra szánt összegből. Miután rengeteg széfet megtekintettünk, megtaláljuk a legjobbat. Ezért törekedtünk arra, hogy egy helyre összegyűjtsük a legjobb széfeket, megteremtve Önnek a lehetőséget, hogy bármely típus közül választhat, és mindezeket a legjobb áron vásárolhassa meg, függetlenül attól, hogy hol lakik.

Honlapunkon már több mint 850 különböző modell közül válogathat.

 

Cégünket 1998. június 4-én alapítottuk, az első széfet 16 évvel ezelőtt adtuk el. Ez idő alatt megragadtunk minden lehetőséget, hogy alaposan megvizsgáljuk az összes széfet, melyhez hozzájutottunk. Minden tudásunkat és tapasztalatunkat belefektettük abba, hogy a SAFFORT a legnagyobb széfeket forgalmazó céggé váljon.

Olvassa el cikkeinket, használja választási útmutatónkat, szűrő funkciókat, a termék kiválasztását követően pedig biztonságosan vásárolhat, hiszen 100% pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.

Törődünk ügyfeleinkkel, ezért egy hatékony logisztikai rendszert építettünk fel, ami lehetővé teszi akár az ingyenes házhozszállítást is.

Amennyiben szakszerű segítségre van szüksége a széf beépítéséhez, ebben a gyártó által kiállított tanúsítvánnyal rendelkező szakemberek fognak Önnek segíteni, ahogyan azt a jogszabályok előírják.

Ügyfeleink között tudhatunk magánszemélyeket, bankokat, szállodákat, magán- és állami cégeket.

Garantáljuk, hogy a vásárlás a Saffort rendszerében egyszerű, kényelmes és abszolút biztonságos.

Saffort – az összes széf egy helyen

Vissza az oldal tetejére