Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

Rólunk

Ha széfre van szüksége, a legjobbat keresi, amit pénzén meg lehet venni. A legjobb széfet pedig csak nagyszámú széf megtekintése után találja meg. Ezért igyekeztünk az összes legjobb széfet egy helyen összegyűjteni, és lehetőséget biztosítani Önnek, hogy bármelyiket megvásárolja, bárhol is él, a legjobb áron.

Cégünk 1998-ban kezdte meg működését. A biztonságos kereskedelemben eltöltött idő alatt minden lehetséges lehetőséget feltérképeztünk, minden olyan széfet megvizsgáltunk, ami a kezünkbe került. Tapasztalatainkat felhasználtuk a legnagyobb biztonságos kereskedési rendszer, a SAFFORT létrehozásában.

Weboldalunkon több mint 700 különböző típusú széfet talál.

Olvassa el cikkeinket, használja a kiválasztási útmutatót, az egyszerű termékválasztási és szűrési lehetőségeket, majd a választás után - vásároljon bizalommal, mert 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Gondoskodva Önről, hatékony logisztikai hálózatot hoztunk létre, így a kiszállítás ingyenes.

Ha szakszerű segítségre van szüksége a széf beszerelésében, a gyártók okleveles szakemberei minden előírásnak megfelelően segítenek és beépítik az Ön által választott széfet.

Ügyfeleink magánszemélyek, bankok, szállodák, magán- és állami cégek.

Garantáljuk, hogy a széfek vásárlása a Saffort rendszerben egyszerű, kényelmes és teljesen biztonságos.

Saffort – minden széf egy helyen.

Brihard Business XXL Biometric about us

 

Vissza az oldal tetejére