Rólunk

Amikor széfet keresünk, a legjobbat szeretnénk megvásárolni az erre a célra szánt összegből. Miután rengeteg széfet megtekintettünk, megtaláljuk a legjobbat. Ezért törekedtünk arra, hogy egy helyre összegyűjtsük a legjobb széfeket, megteremtve Önnek a lehetőséget, hogy bármely típus közül választhat, és mindezeket a legjobb áron vásárolhassa meg, függetlenül attól, hogy hol lakik.

Honlapunkon több mint 750 különböző modell közül válogathat.

 

Cégünket 1998. június 4-én alapítottuk, az első széfet 16 évvel ezelőtt adtuk el. Ez idő alatt megragadtunk minden lehetőséget, hogy alaposan megvizsgáljuk az összes széfet, melyhez hozzájutottunk. Minden tudásunkat és tapasztalatunkat belefektettük abba, hogy a SAFFORT a legnagyobb széfeket forgalmazó céggé váljon.

Olvassa el cikkeinket, használja választási útmutatónkat, szűrő funkciókat, a termék kiválasztását követően pedig biztonságosan vásárolhat, hiszen 100% pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.

Törődünk ügyfeleinkkel, ezért egy hatékony logisztikai rendszert építettünk fel, ami lehetővé teszi akár az ingyenes házhozszállítást is.

Amennyiben szakszerű segítségre van szüksége a széf beépítéséhez, ebben a gyártó által kiállított tanúsítvánnyal rendelkező szakemberek fognak Önnek segíteni, ahogyan azt a jogszabályok előírják.

Ügyfeleink között tudhatunk magánszemélyeket, bankokat, szállodákat, magán- és állami cégeket.

Garantáljuk, hogy a vásárlás a Saffort rendszerében egyszerű, kényelmes és abszolút biztonságos.

Saffort – az összes széf egy helyen