Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

SAFFORT – minden széf egy helyen

A SAFFORT honlapján találhatják a legtöbb Magyarországon forgalmazásba kerülő széfet, a legnagyobb európai és magyarországi gyártóktól. Arra törekedtünk, hogy kínálatunkban a lehető legjobb széfek kerüljenek. Úgy véljük, hogy a potenciális széfvásárló számára kényelmesebb egy weboldal éttekintése, mint több oldal böngészése a megfelelő széf kiválasztásához. Ráadásul a SAFFORT honlapján a különböző gyártók széfjei ugyanazon sablon és ugyanazon kritériumok alapján kerülnek bemutatásra. Ez azt jelenti, hogy ha több széfet szeretne összehasonlítani, akkor ugyanazon paraméterek és jellemzők alapján, egy adott helyen ezt megteheti.