Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató
INGYENES SZÁLLÍTÁS

Kiszállítjuk és otthona ajtajáig elvisszük a széfeket ingyenessen, ha az oldalon fel van tüntetve vagy ha a vásárlás összértéke meghaladja a 169000 forintot. Amennyiben a házához történő eljutást valamilyen akadály gátolja, a széfeket a lehető legközelebbi pontig szállítjuk, ameddig a jármű képes eljutni.


HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Kiszállítjuk és otthona ajtajáig elvisszük a széfeket. Amennyiben a házához történő eljutást valamilyen akadály gátolja, a széfeket a lehető legközelebbi pontig szállítjuk, ameddig a jármű képes eljutni. A Vevő igényei szerint, a házhozszállítás otthona ajtajáig biztosított.

A széfeket a vásárló háza/lakása ajtajáig szállítjuk,elsö zárható ajtó, a szállítás kültségét az alább megadott táblázatban találja. A termék beépítése egy külön megrendelendő szolgáltatás, ennek költségét nem tartalmazza a termék vételára.

Amennyiben kérdése lenne, lépjen velünk kapcsolatba: +36 1 44 53 978.


SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK ÉS ÁRAK

 

Vissza az oldal tetejére