Hogyan válasszunk széfet?
Mit tervez tárolni a széfben?
Miután elgondolta, hogy mit szeretne tárolni a széfben, ki tudja választani a megfelelő méretet, típust, zárszerkezetet és a biztonsági osztályt.
Milyen méretű széfet válasszak?
Az általános szabály az, hogy lehetőség szerint mindig válasszon nagyobb széfet, mint amilyet először elgondolt.
Melyek a biztonsági követelmények?
A széfek nem csak a lopástól, hanem a tűztől is védenek. Minél értékesebb tárgyakat, értékeket szeretne tárolni a széfben, annál biztonságosabb széfet kell választania.
Hol lesz telepítve a széf?
A rögzítési módnak megfelelően háromféle széftípust különböztetünk meg: szabadon álló, fal- és padlóba építhető.
Milyen biztonsági zárszerkezetet válasszak?
A legnépszerűbb széfek zárszerkezetei lehetnek kulcsos, mechanikus tárcsazár, elektronikus, ujjlenyomat/biometrikus vagy dupla zárral ellátott zárszerkezetek. Napjainkban a legjobb megoldás az ujjlenyomattal és/vagy az elektronikus zárral felszerelt széfek.
Választási útmutató

Számzáras széf

A digitális a 21. század kulcsszava. A széfek világában ez nem kivétel, így a Saffort is büszke arra, hogy modern és a legkorszerűbb számzáras széfeket kínálja Önnek nagyszerű áron. A normál széf csak zárban különbözik a digitális, számzáras széftől. A Saffort-nál a kulcsos és számzáras széfek meglehetősen kedvező áron elérhetők, minősítéssel is rendelkezhetnek, online megvásárolhatók és csúcsminőségű anyagokból készülnek. Miért is fontos a számzáras zár? Egyszerű üzembehelyezés, olcsó karbantartás és minden számzáras széfet könnyű javítani. Továbbá, hogy a vezető gyártók, például a Konsmetal, a Valberg és minden nagyobb európai gyártó termékei kezelhetőbbek a tulajdonos számára, valamint biztonságosabb és nehezebb feladat elé állítják a betörőket.

Mutass többet
Mutass 15 30 45 terméket az oldalon