Széf bazár

Mivel meglehetősen sok időt, erőfeszítést és technológiát igényel a széfek gyártása, nem meglepő, hogy a vásárolni kívánt széf ára magasabb. Ugyanakkor egy széf vásárlása után biztonságban érezzük magunkat és nyugodtan tudunk aludni éjjel, tudva, hogy értékeink biztonságban vannak. Mi a ... Mutass többet

Kockázatvállalási értékhatár

Minősítés

Tűzálló

Zár

Szállítás

Ár

0 Ft 207 900 Ft

Magasság

Szélesség

Mélység

Térfogat

Súly

Gyártó

Fegyverek száma

Tűzvédelem

-33%
Sydney-40 sérült / megkarcolt #9 Sydney-40 sérült #9
59 900,00 Ft Kedvezmény 20 000,00 Ft
39 900 Ft brutto ár
 • Méret: MA:320 x SZÉ:445 x MÉ:450 mm
 • Zár típusa: Elektronikus 
 • Készpénz értékelése: 12
 • Tűz minősítés: 5
-20%
VALBERG ASG 30 K sérült / megkarcolt VALBERG ASG-30 KL sérült #16
141 900,00 Ft Kedvezmény 20%
112 900 Ft brutto ár
 • Méret: MA:300 x SZÉ:427 x MÉ:385 mm
 • Zár típusa: Kulcsos
 • Készpénz értékelése: 16
 • Tűz minősítés: 4
-10%
AW-1 3829 K átcsomagolt #17 AW-1 3829 átcsomagolt #17
153 750,00 Ft Kedvezmény 10%
137 900 Ft brutto ár
 • Méret: MA:380 x SZÉ:450 x MÉ:286 mm
 • Zár típusa: Kulcsos
 • Készpénz értékelése: 16
 • Tűz minősítés: 3
-27%
VALBERG FRS 67 T E sérült / megkarcolt #1 VALBERG FRS-67 T EL sérült #1
282 900,00 Ft Kedvezmény 27%
207 900 Ft brutto ár
 • Méret: MA:710 x SZÉ:485 x MÉ:450 mm
 • Zár típusa: Elektronikus 
 • Készpénz értékelése: 14
 • Tűz minősítés: 5

 

Hogyan válasszon széfet?

4 egyszerű lépés a megfelelő széf kiválasztásához

SAFFORT választási útmutató   Open SAFFORT Wizzard

Széf bazár - tesztelt és megbízható

Ha széfet, fegyverszekrényt szeretne vásárolni, a költségkeret korlát miatt már nem kell elhalasztania a vásárlást. Webáruházunknak köszönhetően vásárolhat széfet bazári áron, és pénzt takaríthat meg.

Lehet, hogy nem hiszi el, de ezen széfek elég biztonságosak ahhoz, hogy értékeit bennük tárolja. A webáruházunkban lévő összes bazári széfet munkatársaink egyesével ellenőrzik és tesztelik annak érdekében, hogy biztosítani tudjuk a széfek minőségét.

A bazári fegyverszekrények természetesen ugyanolyan biztonsági mechanizmusokkal vannak felszerelve, mint az új fegyverszekrények, tehát nem kell gondolkodnia azon, hogy ezen széfek megfelelőek e vagy sem. Nem kell aggódnia azon, hogy valaki készített e a kulcsról másolatot, ez lehetetlen. Minőségi pillangó, biztonsági, széf kulcsok másolása több ezer forintba kerül és mindig csak eredeti, sorszámmal ellátott kulcsról készíthető, valamint a széf sorozatszáma is szükséges a másoláshoz.

Ami az elektronikus zárakat illeti, egyáltalán nem kell aggódnunk. Az eladó, aki eladja a bazári fegyverszekrényt Önnek, csak a gyári kódot ismeri, melyet Ön azonnal a vásárlás után meg tud változtatni. Ezzel törli az eredeti kódot. Használt fegyverszekrény vásárlása esetén javasoljuk, hogy személyesen vegy azt át és a helyszínen változtassa meg a kódot. Ha ezt nem teszi meg és az eladó rossz kódot adott meg Önnek, akkor nehéz lehet az eredeti tulajdonos megkeresése. Próbájon választ lelni webáruházunkban, ahol a „Széf bazár” kategóriában biztosan talál az Ön számára megfelelő széfet, nem használt széfek, de sajnos szállítás közben megsérült-horpadás, megkarcolt- 1-2cm új széfek.

A bazári, használt fegyverszekrények is garantálják a biztonságot

A fegyverek elhelyezésénél természetes, hogy nem spórolhatunk a minőségen. Az aranyszabály szerint: Vásárolja meg a lehető legjobb széfet, amelyet költségvetése és elhelyezésre szánt hely megenged.

Ha a fegyverszekrényre szükséges költségvetés alacsony, akkor a bazári fegyverszekrények, használt fegyverszekrények esetleg megoldást jelenthetnek. Ide sorolhatók például:

Átcsomagolt fegyverszekrények – Ezen széfek kiváló állapotban, használatra kész, és természetesen garanciával rendelkeznek, de a csomagolása sérült, vagy ügyfelünk küldte vissza, mert nem volt számára megfelelő a széf mérete. Mivel a csomagolás már nem eredeti, így ezen fegyverszekrényeket a "széf bazár", bazári széf vagy mint hasznát fegyverszekrény címszavak alatt találja webáruházunkban.

Szállítás során megsérült fegyverszekrények – sajnos gyakran történik meg, hogy a fuvarozók a szállított széfeket megrongálják. Minden sérült széfet átvizsgálunk, tesztelünk és a sérüléseket dokumentáljuk, hogy a lehető legjobban tudjuk bemutatni a széf bazár kategóriában ezen termékeket és a sérüléseket. Minden olyan széfet, amelyet fotózunk és elhelyezünk a helyszíneken, manuálisan és gondosan ellenőrizzük. Zárak és hevederek tesztelése minden darabnál megtörténik. Minden hibát, sérülést feltüntetünk a leírásban. Mint az új, a sérült széfekre is 2 éves garanciát adunk.

Bármely széf, melyen sérülést találunk, a széf bazár kategóriába kerül. A használt széfeket nem vásároljuk, ezért ebben a kategóriánkban csak olyan széfet talál, amelyet a fuvarozóink „megrongáltak” vagy ügyfeleink visszaküldtek. Az összes széfet az eladás előtt tesztelik.

Keresse meg az Ön igényeinek megfelelő széfet

Az új modern széfek, páncélszekrények, fegyverszekrények és sok más biztonsági megoldás mellett minősített bazári, használt széfeket is értékesítünk, amelyeket alaposan átvizsgálunk. Bár a széfek nem a legújabbak, tesztelve vannak, hogy a használt széf biztosítja a keresett minőséget.

A felhasználóbarát webáruházunknak köszönhetően néhány perc alatt megtalálhatja a legmegfelelőbb széfet. Csak böngéssze végig kínálatunkat és rendeljen ma széfet - függetlenül attól, hogy hol tartózkodik, gyorsan és hatékonyan kiszállítjuk Önnek a vásárolt széfet.

HASZNOS LINKEK

Fegyverszekrények 3 fegyverre; Fegyverszekrények 5 fegyverre; Fegyverszekrények 6-7 fegyverre; Fegyverszekrények 10 fegyverre; Fegyverszekrény 20 fegyverre; Kicsi széfek fegyverekre; Fegyverszekrény minősítéssel; Pisztolytarto; Széf rövidfegyverre; Széf hosszúfegyverre; Vadász fegyverszekrény; Tűzálló páncélszekrény; Otthoni páncélszekrény; Tűzálló bútorszéf; Tűzálló páncélszekrény; Tűzálló otthoni széf; Tűzálló faliszéf; Tűzálló lemezszekrény; Tűzálló faliszéf; Digitális faliszéf; Mini faliszéf; Tűzálló lemezszekrény; Tűzálló otthoni széf; Otthoni mini széf; Otthoni páncélszekrény; Számzáras széf; Mini széf; Laptop széf;